Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

5 minute anti-îmbătrânire

03.10.2014

Ești în căutarea unor sfaturi rapide pentru o piele frumoasă?

Cu timpul, pielea capătă riduri, îşi pierde luminozitatea şi elasticitatea, din fericire o putem ajuta prin câteva remedii naturale.

Care sunt soluțiile naturale anti-imbatrânire?

Adaugă fulgi de ovăz în crema de masaj pentru ten -  va funcţiona ca un exfoliant, dar atât de blând încât nu vei simţi nimic. Încearcă să utilizezi o mişcare circulară şi apoi clătește cu apă rece, după aproximativ 5 minute.

Putem folosi măştile de faţă pentru a avea o piele plină de vitalitate, cum este masca de ou, se combină albuşul bătut, cu o linguriţă de pulbere de vitamina C, se lasă să acţioneze 5 minute,  iar apoi se clăteşte.

Masajul facial, este un mod natural de a lupta cu ridurile, acesta îmbunătăţeşte circulaţia de la nivelul dermei şi ajuta oxigenul şi nutrienţii să ajungă la celulele din piele, avem nevoie numai de 5 minute.

Cel mai bun moment pentru realizarea şedinţelor de lifting facial de acasă este după o baie fierbinte, atunci când circulaţia este stimulată. Nu renunţai decât după 5-10 minute de masaj şi presopunctură şi într-o lună vei avea primele rezultate. 

Exerciţiile faciale anti-îmbătrânire. Pielea de pe faţă şi gât îşi pierde din elasticitate de-a lungul anilor şi tonusul muscular scade. Epiderma devine mai uscată, astfel încât apar riduri mai uşor. Se şi subţiază, ceea ce face vizibile venele de la suprafaţă.

Pentru gât şi maxilar, stai dreaptă şi da capul pe spate, astfel încât să privești spre tavan. Ţine buzele lipite una de alta şi mişcă maxilarul ca şi când ai mesteca, exagerând uşor mişcările, de 20 de ori.

Fruntea este şi ea o zonă foarte predispusă la riduri, mai ales zona dintre sprâncene. Folosește degetele pentru a trage sprâncenele în jos de data asta, ca şi când ai vrea să le coborî mai jos de ochi, repetând mişcarea de 5 ori.

Antioxidanții luptă împotriva îmbătrânirii!

Antioxidanţii  sunt  universal  recunoscuţi  drept salvatori ai celulelor la toate vârstele. Antioxidanţii sunt substanţe chimice care neutralizează alte substanţe periculoase – radicalii liberi de oxigen (RL)

Resveratrolul, ce se găseşte în boabele de struguri, este considerat de mai mulţi specialişti un element cu proprietăţi anti-îmbătrânire. Din acest motiv, cercetătorii studiază acest compus pentru a putea concepe medicamente anti-îmbătrânire mai eficiente.

Oamenii de ştiinţă consideră că resveratrolul funcţionează prin amplificarea activităţii sirtuinelor, o familie de proteine ce se găsesc de-a lungul întregului corp, despre care se crede că luptă împotriva afecţiunilor asociate îmbătrânirii.