Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

5 motive pentru care somnul este atât de important

11.02.2021

Un somn bun este extrem de important pentru sănătatea și siluetă! De fapt, putem spune că este la fel de important ca mâncatul sănătos și exercițiile fizice. Citește mai departe pentru a afla de ce.

1. Lipsa somnului poate duce la creștere în greutate!

Știai că persoanele care dorm puțin au șanse mai mari să crească în greutate? De fapt, există chiar și cercetări care dovedesc că somnul scurt duce la obezitate.

Cei care dorm puțin tind să consume mai multe calorii. Lipsa somnului poate crește nivelul de grelină, hormonul care stimulează pofta de mâncare și poate reduce nivelul de leptină, hormonul care suprimă apetitul.

Un studiu a descoperit că grupul care a dormit doar câteva ore, a doua zi a mâncat cu aproximativ 559 de calorii mai mult, comparativ cu zilele în care a dormit 8 ore fiecare!

2. Somnul de calitate îmbunătățește concentrația și productivitatea

Somnul este important pentru multe funcții ale creierului precum memoria, concetrarea, și abilitatea de a face față sarcinilor zilnice.

De fapt, studiile sugerează că somnul prost duce la productivitate scăzută și o performanță academică / profesională mai slabă. Și invers: somnul de calitate poate crește nivelul de concentrare în timpul zilei și poate îmbunătăți performanța.

3. Somnul suficient te poate ajuta să rămâi activ(ă)

Cercetările arată că privarea de somn este asociată cu scăderea performanței, stări de epuizare și dorința scăzută de activitate fizică.

Și este logic, pentru că dacă nu dormim suficient, suntem foarte obosiți și nu avem motivație să ne mișcăm. Și chiar dacă facem exerciții fizice, obosim mult mai repede. Drept urmare, petrecem mai mult timp odihnindu-ne și nu oferim organismului șansa de a arde calorii!


4. Lipsa de somn poate înrăutăți starea de spirit

Somnul de calitate joacă un rol important în starea emoțională și dispoziție. Studiile sugerează că poate ajuta la ridicarea stării de spirit, în timp ce somnul prost poate avea un efect negativ asupra dispoziției, duce la izbucniri emoționale și agrava simptomele stresului.

Cercetările arată că privarea de somn are un efect negativ și asupra tensiunii, furiei, oboselii și iritabilității, mai ales în cazul adulților tineri.

5. Somnul afectează sistemul imunitar

Lipsa somnului are efecte negative asupra răspunsului imunitar și chiar poate crește susceptibilitatea la infecții.

Studiile arată că persoanele care dorm mai puțin de 7 ore pe zi au de aproximativ 3 ori mai multe șanse să răcească decât cele care dorm 8 ore sau mai mult. În mod similar, persoanele care dorm prost (mai puțin de 92% din timpul petrecut în pat dormind) au de până la 5,5 ori mai multe șanse să răcească decât cei care dorm bine (98% sau mai mult).

Așadar, asigură-te că dormi bine în mod regulat - corpul tău îți va fi recunoscător.

Îmbunătățește calitatea somnului cu NightBurn EXTREME!

Băutura NightBurn EXTREME nu doar că te ajută să adormi mai repede și să dormi mai bine - dar previne și poftele care apar seara târziu, te ajută să cureți ficatul și să arzi grăsimile în timp ce dormi!

Spune bun venit unui somn de calitate și adio kilogramelor în exces - cu NightBurn EXTREME!

NightBurn EXTREME 3 cutii la DOAR 99 lei + Shaker GRATUIT

Arzător de grăsimi unic, cu efect 4 în 1 care stimulează slăbirea în timpul somnului. Shaker GRATUIT!

NightBurn EXTREME 3 cutii la DOAR 99 lei + Shaker GRATUIT -68%

Pret normal: 310,00 RON

Prețul tău: 99,00 RON

× Închide