Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

6 semne că ai putea suferi de anxietate

24.08.2018

Îngrijorat? Nervos? Distincția dintre tulburările patologice de anxietate și anxietatea ”normală” nu este foarte clară.

Ce este normal?

Toată lumea este nervoasă sau îngrijorată din când în când- când vorbim în public, de exemplu, sau când trecem prin dificultăți financiare. Dar pentru unele persoane, anxietatea devine atât de frecventă, puternică, astfel încât începe să le controleze viața.

Cum poți să îți dai seama dacă anxietatea de zi cu zi a depășit limita normalului și a trecut în rândul patalogicului? Nu este simplu. Anxietatea apare sub diverse forme- atacuri de panică, fobii și anxietate socială.

Dacă experiemntezi următoarele simptome în mod regulat, poate ar trebui să consulți un medic:

Griji excesive

Ce este excesiv? În aces caz înseamnă că ai gânduri și griji în aproape fiecare zi, timp de 6 luni. De asemenea experimentezi stări constante de oboseală  și nu te poți odihni normal.

Probleme cu somnul

Dificultați în a adormi sau un somn întrerupt peste noapte poate fi asociat cu tulburările de anxietate.

Temeri iraționale

Unele temeri sunt legate de anumite situații specifice- zborul cu avionul, unele animale sau mulțimi. Dar dacă aceste temeri devin copleșitoare, mult prea mari în comparație cu riscul real, deja pot trece în domeniul anxietății.

Tensiuni musculare

Tensiuni musculare constante- fie că este vorba de contracția maxilarului, flexarea mușchilor în corp- sunt adesea simptome care însoțesc anxietatea.

Indigestie cronică

Anxietatea începe la nivel cerebral, dar simptomele ei se pot manifesta și somatic. Problemă somatică comună este indigestia cronică:  dureri de stomac, crampe abdominale, balonare, flatulență, constipație sau diaree.

Atacuri de panică

Atacurile de panică pot avea simptome îngrijorătoare: dificultăți în respirație, puls ridicat, mâini amorțite, stare de slăbiciune, amețeală, dureri în piept, dureri de stomac. Nu toate persoanele care suferă de atacuri de pancă au și anxietate, doar cei care au frecvent atacuri de pancă ar putea fi încadrați în zona anxietății.

Prezinți parte din aceste simptome? Nu te îngrijora, dacă ele nu au devenit un stil de viață le poți elimina și cu ajutorul suplimentelor alimentare naturale precum este MoodLux. Combinația de ingrediente testate clinic că funcționează a mulțumimt 88%  dintre utilizatori! Utilizat regulat produsul ajută la eliminarea simptomelor asociate cu anxietatea!