Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

6 trucuri pentru slăbit

22.01.2014
6 trucuri care o să te ajute să slăbești

Mâncare iute pentru o siluetă de invidiat

Asezoneaza-ti dieta cu hrană iute, care să iti diversifice meniul şi să iti stimuleze digestia: adăuga piper în omleta de la micul dejun, boia în salată, peperoncino (piper de ardei iute verde) sau doi ardei iuţi uscaţi la mâncarea pe care o fierbi. Aceste condimente conferă hranei tale. un gust excelent, echilibrându-ti în acelaşi timp metabolismul.

Foto: freedigitalphotos.net

Veţi găsi chili (ardei iute uscat) în magazinele mai mari, pe rafturile cu condimente sau hrană exotică. (Foto: freedigitalphotos.net)

Exerciţii fizice dis-de-dimineaţă

Pentru a iti stimula metabolismul, poti face exerciţii fizice în fiecare dimineaţă, înainte de micul dejun, cel puţin 15 minute. Astfel, organismul tau va folosi mai multă energie şi va topi depunerile de grăsimi în mod accelerat, chiar şi câteva ore după terminarea exerciţiilor fizice.

Alimente integrale şi nerafinate în locul celor procesate

Alimentele integrale şi nerafinate, bogate în fibre şi cu un indice glicemic scăzut, sunt digerate de organism de două ori mai repede faţă de cele procesate, care conţin zahăr rafinat, făină albă sau mulţi conservanţi. Pe lângă acestea, ele ne dau senzaţia de saţietate, ajutându-ne astfel să mâncăm mai puţin.

             

Beţi ceai verde

În cadrul curelor de slăbire trebuie să bem mai multe lichide. Aceasta şi pentru că, a putea da jos kilogramele in plus, trebuie să consumăm mai multe fibre decât de obicei. Iti recomandăm, să bei mai mult şi atunci când consumi produsele Mango Fit şi Bio Maqui Ultimax. Bea dimineaţa un litru de ceai verde, care ajută la stimularea digestiei şi detoxificarea organismului si iti da un surplus de energie. După-amiaza bea un litru până  la un litru şi jumătate de apă.

Lintea delicioasă ne ajută să slăbim

iti recomandăm, ca în timpul dietei să consumi mai multe leguminoase, în special linte. Leguminoasele conţin multe fibre şi substanţe hrănitoare, dându-ne energie şi senzaţia de saţietate.

Adăugaţi linte în supe, salate sau consumaţi-o drept garnitură. În comparaţie cu fasolea, lintea conţine mai puţine calorii şi carbohidraţi, şi mai multe proteine şi fibre.

SlimJOY BootBurn INTENSIVE

Cel mai puternic arzător pe bază de cafea verde care arde grăsimea în timp ce stai.

  • arde grăsimea de pe coapse, șolduri și abdomen
  • acționează în perioadele de repaus
  • accelerează pierderea în greutate fără efort fizic activ
  • reduce absorbția zaharurilor