Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

A venit momentul să spunem: Sărbători fericite!

15.12.2015

Distracție, bucurii, momente petrecute alături de cei dragi...aceasta este luna decembrie. Suntem prinși în febra cumpărăturilor, mâncăm toate bunătățile, dăm noroc, dansăm, cântăm...toate acestea ne pot face unoeri să uităm de sănătatea noastră, ne pot duce la epuizare și stres.

În acest an învațăm să fim fericți și să spunem ”Nu”

Sărbătorile sunt pentru relaxare, reîncărcarea bateriilor, organizarea gândurilor și reprezintă un punct de cotitură, atunci când ne stabilim noi obiective și dorințe.

Așadar nu lua la rând toate petrecerile, ci acordă-ți timp pentru tine, pentru pacea ta interioară și fii mai mult alături de cei dragi.

Cum avem grijă de organismul nostru?

Protejează-ți inima

Bucatele de Crăciun, pline de grăsimi şi udate cu băuturi alcoolice, vin odată cu stresul pregătirii lor, lucru care te oboseşte. Trebuie să te organizezi astfel din timp ca să nu fii stresat. Apoi, ţine cont că poţi să te distrezi şi fără să bei alcool din belşug.

El poate declanşa bătăi neregulate ale inimii, care cresc riscul de infarct. O masă bogată în grăsimi poate încetini circulaţia sângelui în artere. Efectul durează jumătate de zi, astfel că dacă mănânci des şi gras, arterele tale nici nu au timp să se refacă după primul şoc.

Astfel, sfatul este să nu umpli farfuria cu mai multe alimente. Şi pune lângă friptură legume şi/sau cereale integrale. Este mai bine să mănânci des şi puţin.

Pachetul Colesterol STOP te ajută să scazi nivelul de colesterol și contribuie la buna funcționare a sistemului cardiovascular.

Controlează-ți glicemia

Alimentaţia bogată în grăsimi, dulciurile, sedentarismul, favorizează apariția diabetului. De sărbători tenațiile sunt mari și de cele mai multe ori uităm de diete. Moderația este cheia! Nu lăsa ca organismul tău să fie afectat de excese.

Pot fi, astfel, consumate cantităţi mici din produsele tradiţionale de porc, una-două sarmale, preferabil cu amestec porc-vită, friptură la grătar cu legume şi salată, piftie de curcan, o felie de cozonac la desert şi un pahar de vin sec. Este foarte important, însă, ca toate acestea să nu fie consumate la o singură masă.

Diabetyn te ajută să îți păstrezi un  nivel normal al zahărului în sânge, reglând metabolismul glucidelor, proteinelor și insulinei.

Ficatul

Ficatul este responsabil de peste 500 de procese din organsim și este capabil să detoxifice organismul fără probleme când aportul de alimente este normal. Însă atunci când apar excesele alimentare și consumul ridicat de alcool, ficatul nu își mai poate îndeplini sarcinile corect, va începe să depoziteze grăsime în celulele hepatice. Atfel apar disfuncționalități hepatice și grăsime abdominală.

Hepafar are grijă de ficatul tău reglând funcția celulelor hepatice și protejând împoitrva stresului oxidativ.