Accelerează-ți metabolismul în 2 mișcări!

Mereu este aceeași poveste: dietă, mănâncă mai puțin, redu carbohidrații și zahărul din alimentație...însă greutatea rămâne aceeași.  Este adevărat că este mai ușor să te îngrași decât să slăbești! Dacă știi că ficatul este în regulă și nu sunt probleme, atunci problema este în altă parte, cel mai probabil metabolismul este de vină!

 

Am auzit de ani de zile: pierderea în greutate este legată de calorii. Într-un cuvânt, trebuie să arzi mai multe calorii decât ingeri. Potrivit studiului efectuat de către de nutriționistul și antrenorul Hayley Pomroy, există o mulțime de oameni care aleargă 6 km pe zi, dar nu pierd în greutate. Deci nu e vorba numai de numai calorii.

Metabolismul este procesul prin care organismul nostru poate utiliza alimentele pentru a-și satisface nevoile sale de bază. Arderea grăsimilor este un proces metabolic care depinde de mai mulți factori.

Arde mai multă grăsime: strategia numărul unu pentru a accelera metabolismul și a dă un impuls la dietă

Trebuie să întelegem că metabolismul lent nu este cauza excesului de greutate, dar este consecința. De multe ori dăm vina că nu putem slăbi pe metabolismul lent, dar de fapt stiulul nostru de viață accelerează metabolismul! Diete prea restrictive și un stil de viață cu puțină activitate fizică pot fi cauzele principale a ceea ce noi numim "metabolism lent".

Cum accelerăm metabolismul în 2 mișcări?

Mișcarea nr. 1:

Vom începe sa ardem mai multa grasime!

Fat Out! Thermo Burn este cel mai eficient ”arzător” de grăsime. Combinația uunică de crom, extract Garcinia   Cambogia, piper cayenne, cafeina, vitaminele B are efect termogenic și ajută organismul să ardă grăsimile 24 de ore 24.

Acesta nu numai că arde grăsimile din organism, chiar și în perioadele de repaus, dar oferă un impuls metabolismului. Procesele chimice naturale vor fi stimulate de capsulele Fat Out! Thermo Burn, astfel organismul va consuma mai multă energie.

Rezultatele nu se vor lăsa așteptate!

Mișcarea nr. 2:

Elimina toxinele și excesul de lichide din organism!

SlimCut Drainer are o acțiune extraordinară de drenaj: promovează eliminarea toxinelor din organism, oferind sprijin ficatului. În plus, problema de retenție a apei (foarte frecventă la persoanele care doresc să piardă în greutate) dispare odată cu utilizarea SlimCut Drainer. Acesta conține o combinație de extracte de plante concepută pentru a sprijini orice dieta si orice încercare de a pierde in greutate.

Pentru a obține rezultate, trebuie să ai grijă de ficat!

Ficatul este responsabil pentru starea de sănătate a întregului corp și are o mare influență asupra greutății corporale- mai ales prin stabilirea echilibrului electrolitic, eliminarea toxinelor și a retenției de lichide. Acesta oferă un mare sprijin pentru ficat și un mare ajutor pentru a accelera metabolismul.

Ce îți oferă combinația de Fat Out! Thermo Burn și SlimCut Drainer: 

● ajută organismul sa arda mai multe grasimi cu ingrediente termogenice,

● stimulează organismul să folosească energia din alimente mai intens,

● elimina problemele de retenție de apă,

● oferă suport ficatului prin eliminarea toxinelor și a deșeurilor,

● ajută la eliminarea balonării și umflării membrelor.