Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Această combinație de 21 de extracte naturale a șocat oamenii de știință

19.03.2015

Auzim în mod constant de produse de slăbit de orice fel: cu efect termogenic, de drenaj, de arderea a grăsimilor, de accelerare a metabolismului… Dar în cele din urmă SlimCut a sosit: un produs care le are toate a șocat pe toată lumea de efectele sale demonstrate. 

Combinația de ingrediente active are 3 mecanisme:

  • topește grăsimile 24/7
  • accelerează metabolismul
  • mărește nivelul de energie

Dar asta nu e tot! SlimCut  îmbunătățește de asemenea digestia, întinerește metabolismul în ciuda dietei alese sau a stilului de viață actual.

Această acțiune multiplă ii se datorează mixului patentat de ingrediente FIIT NS®: combinația ideală a 21 de extracte complet naturale, inclusiv extract din grapefruit, ceai verde, guarana și morcov negru cu 60% polifenoli. Dar cea mai importantă este vitamina B3- deoarece acțiunea sa consolidează sinergia dintre polifenoli și cafeină care cresc nivelul de energie în timpul pierderii în greutate.

Studiu dublu-orb

Ce mai bună parte este că funcționalitatea FIIT-NS® este dovedită științific! Testul dublu –orb, efectuat timp de câteva săptămâni, a fost realizat pe oameni care sunt supraponderali (IMC între 30 și 33,3). O parte a grupului a primit o doză de FIIT-NS®, pe când cealaltă a primit o substanță placebo. Participanții au avut o dietă normală și 30 de minute de exerciții pe săptămână.  

Rezultatele?

Grupul care a luat 2 capsule cu 450 mg de FIIT-NS® au observat:

  • o creștere a nivelului de energie cu 52%,
  • starea generală de bine s-a îmbunătățit cu 53%,
  • au pierdut cel puțin 6 kg,
  • 2 centimetrii mai puțin în talie
  • 3 centimetrii mai puțin la coapse.

De ce aceste rezultate extraordinare?

FIIT-NS®, combinația magică a celor 21 de extracte naturale bogată în polifenoli are abilitatea de a îmbunătăți și revitaliza metabolismul bazal și promovează pierderea în greutate într-un mod sănătos, fără a priva corpul de nutrienții esențiali de care corpul nostru are atâta nevoie în timpul procesului de slăbire.

Dieta nu mai este o corvoadă!

Știi sentimentul de oboseală, disconfort și stres în timpul curelor de slăbire?

Cu SlimCut acestea sunt de domeniul trecutului, nu mai sunt o corvoadă dar o binecuvântare. Pierderea în greutate nu a fost niciodată mai ușoară: te simți extraordinar de bine iar kilogramele dispar. Combinația unică este capabilă să ardă grăsimea cu ajutorul sinefrinei- ingredientul activ prezent în portocala amară, un alt ingredient al acestui super produs. Sinefrina stimulează termogeneza. Aceasta este starea în care organismul nostru ajunge atunci când facem exerciții fizice. Atunci când facem activitate fizică, temperatura internă a corpului crește suficient de mult pentru a crea un mediu ideal pentru topirea grăsimilor și accelerarea metabolismului. Astfel slăbirea se produce mai ușor și mai repede.

Corpul primește de asemenea o doză suficientă de vitamina B3- care este fundamentală în procesul metabolic, în plus revitalizează organismul, mărește nivelul de energie, fără ca tu să te simți obosită în timpul curei.

Deci ce mai aștepți?

Pregătește-te pentru vară cu SlimCut și nu suferi de pe urma dietelor. SlimCut conține mixul patentat FIIT-NS®, combinația uluitoare de 21 de extracte naturale care i-am uimit pe oamenii de știință, dar în special pe cei care l-au încercat.