Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Acest supliment alimentar te ajută să scapi de burtă

29.03.2016

Probabil că ai citit atât de multe despre diete și ai încercat totul în materie de diete, astfel încât nimic nu te mai convinge, cu atât mai mult un supliment alimentar.

Dar dacă ți-aș spune că acest supliment alimentar te va ajuta să lupți cu inflamațiile, să susții funcția inimii și să slăbești?

Acizii grași OMEGA 3

Probabil că te gândești că acizi grași Omega 3 sunt doar pentru sănătatea inimii, ce au ei de-a face cu greutatea? Dar de fapt aceste mici pastile cu ulei de pește sunt printre cele mai importante suplimente alimentare pentru un abdomen suplu.

Un studiu recent publicat în revista ”Nutrients” a scos la iveală faptul că Omega 3 stimulează arderea grăsimilor și reduc senzația de foame. În raportul publicat în ”Nutrition in Clinical Practice”  se demonstrează că un aport suficient de Omega-3 îmbunătățește metabolismul și degradarea grăsimilor.

Corpul uman nu poate sintetiza acizii grași esențiali Omega-3, aceștia se pot lua doar din alimentație. Obiceiurile nostre alimentare, tipice țărilor dezvoltate, nu garantează un aport suficient de acizi Omega. Dimpotrivă, alimentele consumate sunt bogate în grăsimi hidrogenate și saturate, nocive pentru organism. De aceea sunt recomandate suplimente alimenatare naturale care compensează lipsa acizilor Omega 3 din alimentație.

Sensilab îți recomandă capsulele SUPER OMEGA 3 + Q10

 

Aceste capsule combină 1000 mg ulei de pește de cea mai înaltă calitate, bogat în acizi grași esențiali cu 50 mg din conezima Q10 de origine naturală.