Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Acneea nu este vina ta

25.11.2014

Te chinui cu acneea persistentă? Cel mai probabil ai aceste probleme de mai mult timp. Acneea îți cauzează foarte mult stres, anxietate și griji la un nivel pe care nici măcar nu îl conștientizezi. Ai încercat orice, dar totuși nimic pare să funcționeze. Simți că acneea este deja parte din tine în acest moment. Dar într-un ultim efort ai ajuns să citești acest articol care speri că te va ajuta.

Punem pariu că încă mai crezi că faci ceva greșit. Trebuie să stabilim lucrurile de la început: acneea nu apare de la mizerie. Nu apare pentru că nu ești sănătos sau pentru că mănânci greșit sau pentru că bagi prea multe ”toxine” în corpul tău, sau de la produse cosmetice.

Nu este vina ta.

Dacă chiar vrei să știi cine e de vină pentru acneea de fața sau corpul tău este parțial genetic.  Porii sunt mai mari, piele produce mai mult sebum, ai o creștere mai rapidă a celulelor pielii și ești mult mai sensibil la bacterii și fluctuații hormonale.

Este în ADN. Nu este vina ta că ai acnee cum nu este vina ta pentru culoarea ochilor. Dar înainte de a dispera și a spune ”super, acum e treabă genetică, nu mai scap de ea” trebuie să șii că genele sunt doar o parte din poveste.

Suntem predispuși să renunțăm, dar asta nu înseamnă că suntem condamnați. Avem o nouă viziune asupru lucrurilor pe care trebuie să le faci pentru a avea succes în lupta cu acneea.

Tratează-ți pielea cu blândețe

Pielea este deosebit de sensibilă iar produsele agresive pot provoca de multe ori inflamații. Acest lucru poate accentua sau provoca acneea. Așadar, asigură-te că produsele de îngrijire ale pielii sunt blânde. Nu folosi constat produse de peeling sau de exfoliere deoarece pielea poate deveni foarte uscată. 


Nu-ți ataca pielea mental

Dacă te gândești mereu ”nu-mi place pielea mea”, trebuie să te oprești imediat. Distrage-ți atenția cu altceva. Este doar un pas de la a spune ”îmi urăsc pielea” la ”mă urăsc pe mine”.

Studiile au arătat faptul că gândurile pozitive pot vindeca chiar și cele mai crunte boli. Așadar vizualizează-te fără acnee și gândește-te că pielea ta este deja vindecată. Aceasta este o nouă abordare în lupta cu acneea pe care merită să o încerci. 

Fii bun cu minte ta, trupul și sufletul.

Hrănește-te cu alimente de calitate, dar nu face o obsesie din asta. Fă activitate fizică. Respectă-ți nevoia de a de odihni. Găsește o tehnică de relaxare care funcționează pentru tine. Poți încerca yoga, meditație sau exerciții de respirație. Încearcă să îți liniștești mintea.

Fă din aceste lucruri obiceiuri zilnice. Crede-ne, acest lucru poate să fie mai benefic decât orice. Toate aceste obiceiuri te vor ajuta la reglarea hormonilor, reducerea inflamației și îmbunătățesc circulația. Nu numai pielea ta va beneficia, dar toate celelalte aspecte ale vieții tale vor prinde un alt contur.

Repetă: Nu este vina mea că am acnee. Repetă-l până îți intră în sânge. Înțelege că nu ai făcut și nu faci nimic rău.

Soluția Sensilab: Pachet Cerin Acne

Scapi de acnee în 30 de zile GARANTAT altfel banii înapoi

  • o soluţie completă pentru tratarea coşurilor în 30 zile
  • previne apariţia de coşuri noi
  • usucă rapid coşurile
  • calmează şi îngrijeşte pielea