Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Acneea, o problemă comună!

18.02.2014

Chiar dacă acneea este mai frecvent întâlnită la adolescenți trebuie să știi că ea poate apărea la orice vârstă. Mai mult decât atât o dietă bogată în grăsimi, lipsa mișcării fizice sau îngrijirea superficială a tenului pot da naștere la o explozie de iritații și coșuri pe față, iar acneea iți poate distruge oricând încrederea în tine.

Iată ce trebuie să faci pentru a te proteja

Spală-te pe față de două ori pe zi. Curățarea tenului de două ori pe zi atât dimineața cât și seara îndepărtează cea mai mare parte a particulelor de murdărie și a sebumului  care rezultă din celule moarte și bacteriile existente pe suprafața pielii.

Ia-ți farduri antiacneice. Învață-te să folosești fond de ten lichid de tip oil-free pudră și creioane, corectoare antibacteriene și nu uita că fardurile aplicate în exces peste coșuri încetinesc vindecarea acestora.

 Fă zilnic o exfoliere blândă a tenului și folosește loțiuni antiacneice fără alcool.  Frecarea constantă a feței folosind creme abrazive sau un burețel aspru poate agrava acneea. Nu uita de loțiunile actiacneice existente la ora actuală pe piață în special de cele care au la bază busuioc, ulei de salvie , argilă,  vitamina B6  și propolis. Acestea au proprietăți dezinfectante, antiinflamatoare și de reglare a secreției glandelor sebacee.

 Folosește gel sau un săpun cu PH neutru. Evită să-ți speli fața cu săpun de mâini pentru că în felul acesta îți vei distruge tenul. Mai bine ar fi să folosești un săpun pentru față cu PH neutru sau un gel de curățare a coșurilor.

 Încearcă tratamente cu laser și microdermabraziune. Aceste două intervenții pot da rezultate  uimitoare și chiar dacă pot fi uneori mai costisitoare merită încercate.

 Fă sport și alimentează-te sănătos. Dacă depui efort și transpiri pielea ta va fi mai bine irigată. De asemenea o alimentație sănătoasă te poate ajuta enorm. Renunță la cartofii prăjiți și junk food pentru că aceste alimente pot cauza grave probleme tenului din cauza grăsimilor saturate și a sărurilor existente în ele. 

În concluzie nu dispera! Există soluții eficiente la tot pasul.

Soluția Sensilab