Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Acumulare de grăsimi: soluția este acum aici!

15.03.2016

Știm cât de frustrant este când ții o dietă, iar apoi mănânci un biscuite și deja vezi că grăsimea din nou se depune pe abdomen, picioare sau fese. Ți s-a întâmplat să îți dorești un produs care să poate preveni acumularea de grăsime și să poți să îți continua cura de slăbire în ciuda unui ”păcat” culinar?

Te-ai gândi vreodată că un singur produs poate îmbunătăți starea de bine, neutraliza radicalii liberi, regla funcția sistemului imunitar, reduce absobția de grăsime și promova arderea acesteia, regla digestia, să aibă grijă de pielea ta, dar mai presus de orice să aibă un impact pozitiv asupra factorilor care cauzează sindromul metabolic.

SlimCut DIETSTAR funcționează la trei niveluri:

  • Blochează acumularea de grăsime
  • Accelrează metabolismul zaharurilor
  • Reglează digestia

SlimCut DIETSTAR are o acțiune dovedită științific care ajută la pierderea kilogramelor ăn plus, reduce indicele de masă corporală, menține un nivel normal al trigliceridelor în sânge, asigură un consum optim de energie și în plus, furnizează organismului antioxidanți și polifenoli care neutralizează radicalii liberi.

Această acțiune multiplă poate fi obținută doar cu produsul SlimCut DIETSTAR, deoarece conține o combinație unică de ingrediente naturale:

  • Extract din carambola cu conținut ridicat de vitamina C și polifenoli
  • Extract din ceai de Java care protejează ADN-ul și neutralizează radicalii liberi
  • Extract din kiwi care conține flavonoide și antioxidanți
  • Extract din alga brună de mare (Ascophyllum nodosum) care reglează funcționarea tiroidei, optimizează consumul de energie și previne formarea de celule grase
  • Extract de tamarind care îmbunătățește semnificativ digestia și este folosit ăn meidinca tradițională ca și tratament împotriva obezității

De ce știm că funcționează cu adevărat

Zaharurile simple, ascunse în aproape toate alimentele procesate, și grăsimea în exces sunt utilizate pentru a obține energie în organism. Dacă consumul de energie nu este ridicat, atunci celulele grase se vor depozita, formând astfel țesutul gras, iar în timp, neconsumate, se va ajunge la obezitate.

Aici intervine SlimCut DIETSTAR, a cărui acțiune este știițific demonstrată, și va inhiba depozitarea celulelor grase și va accelera metabolismul zaharurilor.