Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Algele- beneficii uimitoare pentru detoxifiere

13.06.2014

Niciodată detoxifierea nu a fost mai simplă ca acum.

Detoxifiere la superlativ cu Chlorella şi Kelp

Inflamaţiile intestinale sunt o problemă cronică cu care mulţi dintre noi ne confruntăm din cauza abuzului de alimente iritante, cu continut ridicat de conservanţi şi aditivi chimici, a fumatului şi consumului abuziv de alcool. Cu timpul, ca urmare a bolilor, obiceiurilor alimentare nesănătoase, depuraţia organismului încetineşte şi toxinele se acumulează.

Când ar trebui să ne detoxifiem organismul?

Odată cu schimbarea sezonului se face şi detoxifierea organismului. Perioada de detoxifiere durează de regulă 1-3 săptămâni. Organismul uman se detoxifica în mod natural prin colon, plămâni, ficat, rinichi şi piele , însă de multe ori acest proces este îngreunat de cantitatea mult prea mare de toxine.

Aţi încercat diferite metode de detoxifiere şi au dat greş?

Încercaţi detoxifierea cu algele Chlorella şi Kelp

Algele marine reprezintă, pe lângă un nutriment natural cu nenumărate efecte benefice asupra sănătăţii, remediul natural pentru eliminarea metalelor grele din organism, precum Mercurul sau Plumbul. Acidul alginic, conţinut de algele marine în special de cele brune(kelp)  acţionează în mod detoxifiant şi depurativ în toate patologiile legate de intoxicaţia cu metale grele.

Acţiunea acidului alginic se manifestă prin absorbţia substanţelor nocive ce se găsesc în radicalii liberi şi ajută la eliminarea lor, evitând astfel înmagazinarea lor în structurile osoase.

Chlorella- o algă pentru detoxifiere naturală

Ce conţine Chlorella?

Este bogată în calciu, iod, fier, magneziu, fosfor , potasiu, zinc, proteine, toţi aminoacizii esenţiali,  vitamine : A, C, B1, B2, B3, B5, B6, B12, E, K.

Corpul nostru este supus zilnic unui numãr din ce în ce mai mare de materiale toxice, care se depun pe durata îndelungată pe celulele noastre, influenţează funcţionarea corespunzătoare a corpului şi dăunează sănătăţii noastre. Datoritã puterii sale de curăţare, microalga chlorella este cunoscută ca fiind „campioană de neîntrecut a detoxifierii”. Ea „adună” impurităţile dăunătoare şi ajută la eliminarea acestora din organism. Mai mulţi factori acţionează aici laolaltă, ca de exemplu, structura peretelui celular şi conţinutul deosebit în materiale cu filtru activ, precum clorofila. O poziţie deosebită o ocupă sporopollenina. Aceasta se întâlneşte în natură doar în alga chlorella şi acţionează ca un adevãrat magnet împotriva toxinelor.

Chlorella ajută organismul împotriva substanţelor poluante din mediul înconjurător. Acest produs este considerat o revoluţie în domeniul suplimentelor nutritive. Acest produs nutritiv are un gust de fructe tropicale şi este îmbogăţit cu substanţe naturale. 

Chlorella ajută la eliminarea substanţelor dăunătoare sănătăţii. Printre substanţele dăunătoare se numără, pe lângă metalele grele din plombele vechi de amalgam, mai ales hidrocarburile clorurate, pesticidele şi insecticidele. Acestea se găsesc în salam, friptură sau şuncă, în apa minerală, vin ,fructe sau legume.

Chlorella „colectează” aceste metale grele din corpul uman, le mobilizează şi le elimină din corp, nu doar prin intestin, ci şi pe cale sangvină şi prin toate depozitele corpului, cum ar fi de exemplu stratul de grăsimi.