Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Alimente pentru un abdomen plat

22.01.2014

Oricâte exerciţii ai face la sală, colăceii de pe abdomen se încăpățânează să stea ”agățați”. Ce mănânci să previi asta?

Iată lista alimentelor care te ajută să ai un abdomen plat:

Avocado

Face parte din categoria grăsimilor bune mononesaturate. Potrivit unui studiu apărut în publicaţia Diabetes Care, persoanele care consumă cu regularitate avocado au constatat o reducere a circumferinţei taliei, în comparaţie cu cealaltă categorie care a adoptat un regim alimentar cu aceeaşi cantitate de calorii, însă fără să includă grăsimile mononesaturate. Ţine cont că o jumătate de avocado aduce un aport de 10 grame de grăsimi sănătoase şi împiedică acumularea grăsimii în jurul taliei.

Ceaiul verde

Bea ceaiul înainte de masă și în acest fel o să suprimi pofta de mâncare. În plus, acesta este sațios și te va ține departe de frigider. Trei căni de ceai verde pe zi stimulează metabolismul şi te scapă de 30 de kilocalorii. Acesta va ajuta să elimini mai repede şi mai eficient lichidele.


Ovăzul

ovaz

Scade colesterolul “rău” şi luptă cu grăsimile. Bogat în fibre, ovăzul este opţiunea perfectă pentru un mic dejun sănătos, deoarece ameliorează confortul digestiv şi te scapă de senzaţia de balonare, constipaţie, diaree, flatulenţă. Este săţios, are foarte multe fibre, menţine abdomenul plat şi te poate ajuta să pierzi din greutate. În plus, îţi va asigura energia necesară peste zi.

Ardeiul iute te ajută să mănânci cu măsură

chili

Gustul picant al ardeiului iute este dat de o substanţă fără miros numită capsacină, care se pare că are capacitatea de a reduce apetitul şi de a accelara metabolismul pentru perioade scurte de timp. În plus, oamenii au tendinţa de a mânca mai puţin atunci când mâncarea este picantă.


Uleiul de masline

olive oil

Acesta este foarte bogat în polifenoli, substanțe care au efect anticancerigen. Are și grăsimi mononesaturate, care te ajută să-ți menții talia, să ai un indice corporal în limite normale, căci se descompun repede în organism și îți furnizează energia, fără să se depună în celule.


Grapefruitul

grapefruit

Are puține calorii și oferă senzație de plenitudine pentru mai multă vreme după ce a fost consumat. Acest lucru se datorează fibrelor pe care le conține grapefruitul. Bea o jumătate de pahar de suc cu o jumătate de oră înainte de masă si vei consuma o cantitate mai mică de calorii în timpul mesei.


Quinoa

quinoa

Trebuie să facă parte din planul alimentar al oricărei persoane care dorește să slăbească. O cană plină cu quinoa conține 8 grame de proteine, 5 grame de fibre și este la fel de ușor de gătit precum orezul. Quinoa este bogată în substanțe nutritive, cum ar fi fier, zinc, seleniu și vitamina E.