În 2 luni maestrul bucătar și fostul jurat de la Masterchef Slovenia, Alma, a slăbit 7 kilograme. Care este secretul ei?

Chiar dacă nu o arăta, în ultima perioadă Alma este foarte deranjată de kilogramele în plus. A decis să utilizeze WaterOUT și  BootBurn Active, iar după doar 1 lună de utilizare a reușit să piardă 4 kilograme și să scape de balonare.

image

Alma este un cofetar de vârf cu o experiență  de peste 17 ani, a coordonat de-alungul carierei zeci de bucătari și a fost jurat internațional la competiții culinare. Datorită mâncatului neregulat, consumului scăzut de lichide și a stresului, kilogramele în plus începuseră să se acumuleze, ne-a mărturisit Alma.

Seara, când ajungea acasă mânca ceva rapid

Nu i-au plăcut niciodată legumele, mai degrabă o atrăgea mâncarea grasă. ”Problemele cu greutatea au apărut din cauza lipsei timpului. Chiar dacă lucrez toată ziua cu mâncare, nu reușeam să îmi fac timp să mânânc o masă normală. Apoi seara, când ajungeam acasa, mâncăm gustări nesănătoase (salam, pateu...)” ne-a marturisit Alma.

Se simțea tot timpul obosită

Kilogramele în plus i-au cauzat stări continue de oboseală. Era greu de observat de câtre cei din jur, dar întotdeauna se lupta cu lipsa de energie. A doua problemă cu care s-a confruntat era balonarea, iar din acest motiv nu simțea nevoia să consume lichide.

În trecut am reușit să slăbesc prin înfometare

Ca multe alte femei, și Alma a crezut că înfometarea este soluția pentru a scăpa kilogramele în plus. Din păcate această metodă s-a dovedit ineficientă pe termen lung și pentru ea: ”am slăbit renunțând la mâncare, dar odată ce m-am reîntors la vechile obiceiuri, totul a redevenit la fel

”Când am băut pentru prima dată WaterOUT, am consumat întreg litrul de lichid în doar 15 minute”

Când a aflat de linia de produse Slimmium, cel mai mult a atras-o WaterOUT efect XXL și BootBurn Active efect XXL. Acestea au fost exact produsele pe care le căuta și avea nevoie.

WaterOUT efect XXL este un produs care ajută la eliminarea excesului de apă din organism, reduce umflarea membrelor, a feței și elimină senzația de balonare. Primul pas pentru a slăbi sănătos este eliminarea excesului de apă din organism.

BootBurn Active efect XXL conține cea mai pură formă de carnitină și stimulează organismul în a utiliza propriile depozite de grăsime ca și sursă de energie. Această băutură va acționa chiar și atunci când îți faci activitățile uzuale zilnice.

”După 14 zile deja nu mai eram balonată, puteam din nou să beau apă fără să mă simt balonată”

După 2 luni a pierdut  deja 7 kilograme. Alma nu s-a cântărit constant în timpul curei cu produsele Slimmium, ci doar după o lună. A fost surpinsă să vadă că avea cu 4 kilograme mai puțin. Se simțea deja mai energică, și avea putere să facă chiar și sport. După 2 luni deja pierduse 7 kilograme cu ajutorul WaterOUT efect XXL și BootBurn Active efect XXL.