Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Am pierdut 14 kilograme. Cum am reușit?

20.10.2014

Marta este mama a doi copii mici. Într-un an a pierdut 14 kilograme. Cum a reușit? Cu exerciții fizice regulate, alimentație echilibrată și Sensilab. Citește mai departe povestea ei.

Marta s-a oferit să fie voluntar în relatarea propiei experiențe iar noi am decis să împărtășim povestea ei cu toată lumea. Și tu poți face la fel, fii o insipirație pentru ceilalți, relatează-ne povestea ta la info@sensilab.ro.

Totul a început cu nașterea

La fel ca cele mai multe femei Marta și-a dedicat timpul după naștere celor doi copii, fără a mai avea timp să se gândească la exerciții fizice, mesele au devenit neregulate, incomplete și nepotrivite. Dintr-o dată acul cântarului a luat-o prea mult în sus iar Marta a luat în greutate după ce a născut încă 10 kilograme pe lângă cele acumulate pe timpul sarcinei.

A trebuit să înceapă de undeva

”În primul rând am început cu măsurătorile” –își amintește Marta în vârstă de 29 ani. ”În acel moment cântăream 76.9 kg, grăsimile îmi atârnau pur și simplu iar masa musculară lipsea cu desăvârșire” . A fost conștientă că nu mai poate continua așa.

Având 173 cm înălțime, Marta a dorit cu orice preț să ajungă la 63kg. Prin urmare a început să își schimbe total stilul de viață.

”Treptat am schimbat meniul și programul meselor”

  • Nu am mai mâncat nimic după ora 19
  • În fiecare zi am început să am 3 mese principale și 2 gustări.
  • Înainte de fiecare masă am luat MangoFit iar după masă pentru a mă ajuta la topirea grăsimilor am luat Malinie

”Cred că ambele sunt de mare ajutor deoarece ajută la scăderea greutății și la topirea grăsimilor. După două luni de zile am avut cu 6 kg mai puțin” – spune Marta cu mândrie. La sfatul nutriționistului a folosit cu regularitate Hepafar care a accelerat metabolismul grăsimilor.

Am întrebat-o care sunt cele mai bune produse Sensilab

”De cel de care sunt eu cel mai mulțumită? Nici unul dintre produse nu a avut efect secundar asupra mea. Am încercat alte produse concurente de la altă firmă care promiteau că voi pierde mult mai repede kilogramele, dar pentru mine nu a funcționat, chiar am avut o indigestie severă. De aceea pentru mine toate produsele Sensilab sunt excelente, au și gust și miros plăcut, chiar și Hepafar!”

Când a pierdut primele kilograme atunci a venit și motivația pentru exercițiile fizice. ” Alergam în medie de 2-3 ori pe săptămână câte 5 km”. În plus față de exercițiile cardio a lucrat de asemenea exerciții de forță pentru tonifierea tuturor grupelor de mușchi (spate, brațe, picioare, fese)

Mai ușoară cu 14 kg

Azi după un an cântăresc cu 14kg mai puțin” . Marta are în continuare un stil de viață sănătos și nu s-ar întoarce la vechile obiceiuri.

Astfel de povești sunt o sursă de inspirație pentru toți, ne trebuie doar ambiția de început. Atunci când vei decide să îți schimbi stilul de viață, vei începe să iei numai decizii sănătoase iar în consecință kilogramele vor dispărea treptat.

Combinarea regimului alimentar cu exercițiile fizice regulate și suplimentele alimentare este un mod ideal de a pierde în greutate. Desigur pierderea sănătoasă în greutate cere timp. Nu uita! Dacă pierzi în greutate doar o jumătate de kilogram în fiecare săptămână, într-un an poți pierde 24kg!

News Tags