”Am pierdut 2 numere la haine peste noapte”

Ecaterina, 46 ani, a reușit în doar o lună să slăbească 8 kilograme cu ajutorul AdipoSlim efect XXL.

image

”Când mă uitam la prietenele mele mâ întrebam: oare când voi putea și eu să port o rochie strâmtă?”

Ecaterina recunoaște că uneori era invidioasă pe persoanele care puteau să intre în magazine și să își cumpere orice haine doreau.

”Problema mea majoră a fost burta”

După cum ne mărturisește Ecaterina, problema ei majoră a fost grăsimea de pe burtă. Concediul de vară de anul trecut a fost dureros, deoarce atunci pentru prima dată a avut sentimentul că lumea vorbea în secret despre aspectul ei fizic ”Când am fost în concediu toți cunoscuții au observat ca am mai multe kilograme ca și anul trecut. Nu mi-au zis în față, dar aveam sentimentul că mă vorbesc pe la spate. Atunci am decis că trebuie să schimb ceva!

image

 

”Sentimentul că burta este atât  de mare încât simți că vei exploda a dispărut”

Utilizarea zilnică a capsulelor AdipoSlim efect XXL  care reduc cu 50% grăsimea abdominală au adus rezultatele de mult dorite ”Am fost foarte bucuroasă atunci când în sfârșit am pot să port fusta pe care nu am crezut că o voi mai purta vreodată!”

”Sunt mai încrezătoare în mine ca niciodată”

Ecaterina este foarte fericită deoarce cu AdipoSlim efect XXL a reușit să obțină ceea ce dorea de mult timp.

Când povestește despre experiența ei cu produsul AdipoSlim, Ecaterina este încântată, iar rezultatele obținute i-au dat o motivație în plus: ”Știu că Adiposlim mă va ajuta în continuare să îmi ating țelurile. Am încredere în produsele Sensilab, am încredere în mine, într-o viață mai bună și sănătoasă”. Acum Ecaterina știe că obiectivele stabilite sunt realizabile: obținerea unei siluete frumoase până la vară.