Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Astenia de primăvară

21.03.2014

După o iarnă îndelungată în sfârşit îşi face apariţia primăvara. La majoritatea persoanelor putem observa că apare oboseala, iritarea, starea de melancolie. Este  vorba despre astenia de primăvară.

Astenia reprezintă slăbiciunea generală a organismului, tradusă prin stare de oboseală însoţită de afectarea funcţională mai multor organe.

Astenia de primăvară este o formă de astenie care apare la trecerea dintre iarnă și primăvară, atunci când crește brusc luminozitatea în timpul zilei, aceasta nu este o boală propriu zisă, ci un simptom, o tulburare, o stare de slăbiciune, de disconfort fizic şi psihic, care apare odată cu începutul primăverii.

Tipuri de astenie:

-De origine fizică, care se manifestă prin oboseală şi slăbiciune a corpului;

-De origine psihică, care se caracterizează prin oboseală, în special când prestăm activităţi intelectuale.

Simptome:

√ Oboseala psihică (diminuarea atenţiei, dificultăţi de concentrare, încetineală în gândire);
√ Intoleranţa la zgomote, la lumină;
√ Vâjâit în urechi;
√ Alterări ale somnului;
√ Diminuarea energiei (lipsa de iniţiativă, pierderea interesului, însingurare).

Principalele cauze:

-Suprasolicitarea fizică şi psihică;

-Trecerea de la un anotimp la altul.

Remedii naturise:

√ Minimum 6 săptămâni: alimentaţie bogată în fructe, legume, lactate, se elimină tutunul, alcoolul, cafeaua;
√ Persoanele care practică regulat sporturi de iarnă, ceea ce presupune mişcare în aer liber, trec de momentul schimbării anotimpurilor fără nici un fel de problemă;
√ Reflexoterapie şi masaj: ulei de muşeţel, ulei de trandafir şi ulei de lămâie adăugate în ulei extravirgin de măsline;
√ În lupta cu astenia de primăvară somnul este esenţial. Trebuie să avem cel puţin 8 ore în 24  de somn, ideal este ne culcăm devreme şi să ne sculăm în jurul orei 6.00 dimineaţa.
√ Fructe de măceş şi cătină, la 250 ml de apă se adaugă 1 lingură din amestecul în părţi egale de măceş şi cătină, se fierbe 10 minute, se îndulceşte cu miere când începe să se răcească apa.

Nu ne rămâne decât să gândim pozitiv, să conştientizăm starea în care suntem, şi să ne îndreaptăm atenţia înspre darnica natură care ne pune la dispoziţie întreaga ei gamă de plante, fructe şi legume ca să ne revenim îndată şi să ne urmăm firescul curs al vieţii.

Soluția Sensilab: Strong Nerves

Produsul Strong Nerves conţine ingrediente naturale, care ajută la reducerea stresului, a oboselii şi a epuizării. Este vorba de combinaţia de L-teanină, extract din rădăcină de trandafiri, mentă, magneziu şi vitamine.

Efect calmant în 30 de minute!

Acestea au efect benefic asupra sistemului nervos, contribuie la menţinerea unei funcţii psihice normale şi reduc oboseala şi extenuarea.

  • Magneziul  contribuie la buna funcţionare a sistemului nervos.
  • Vitamina B1 (tiamina) contribuie la buna funcţionare a sistemului nervos şi la menţinerea unei funcţii psihice normale.
  • Vitamina B2 (riboflavina) contribuie la buna funcţionare a sistemului nervos şi reduce oboseala şi extenuarea.
  • Vitamina B3 (niacina) contribuie la buna funcţionare a sistemului nervos şi la menţinerea unei funcţii psihice normale.
  • Vitaminele B6 şi B12 contribuie la buna funcţionare a sistemului nervos, la menţinerea unei funcţii psihice normale şi reduc oboseala şi extenuarea.
  • Acidul folic contribuie la menţinerea unei funcţii psihice normale şi reduce oboseala şi extenuarea.