Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

O băutură verde care curăță ficatul și te ajută să pierzi în greutate!

18.09.2017

Îți dezvăluim rețeta pentru o băutură care te va impresiona prin culoare dar mai ales prin efectele ei. În timp ce îți cureți ficatul, pierzi și în greutate!

Ai nevoie de:

  • Sucul de la 3 lămâi
  • 1 ceașcă de pătrunjel tocat
  • 5 tulpini de țelină
  • 6 cești de apă

Pune în mixer țelina mărunțită, pătrunjelul și sucul de lămâie.  Amestecă, adaugă apa și amestecă din nou.

Te sfătuim să bei 2 pahare din această băutură de 3 ori pe zi. Cel mai bine este să o bei pe stomacul gol. Cu această băutură, îți vei detoxifica ficatul și vei pierde și din kilograme. Ficatul este un organ care ajută la arderea grăsimilor - dacă ficatul nu funcționează bine, el nu poate îndeplini eficient această sarcină.

Ajută-ți ficatul până la capăt!

Dar dacă vrei într-adevăr să ai grijă de ficat tău, trebuie să-l cureți complet. Alege o combinație revoluționară patentată de armurariu și fosfolipide care purifică ficatul de 10 ori mai bine decât alte produse de pe piață, acest fapt fiind dovedit științific. Formula conține o compoziție îmbunătățită cu acțiune triplă: detoxifică, regenerează și întărește ficatul.

Alege un pachet de detoxificare hepatică pentru 1 lună de zile care conține 2x Hepafar forte + 1x Hepafar fiber și asigură-te că ai un ficat sănătos și că reduci grăsimile din zona abdomenului!

Hepafar pachet complet

Pachet revoluționar cu efect dovedit de detoxifiere a ficatului. Suficient pentru 30 de de zile de detoxifiere!

Hepafar pachet complet -43%

Pret normal: 207,00 RON

Prețul tău: 119,00 RON

× Închide