Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

4 beneficii neașteptate ale detoxificării

12.01.2018

Dacă ești precum majoritatea dintre noi, trăiești în această lume din ce în ce mai toxică, atunci este probabil o idee bună să faci o detoxifiere de două ori pe an. Efectuarea unei detoxifieri este ca și cum ai apăsa un buton de resetare al corpului. Te va curăța de toate toxinele acumulate, îți va ameliora ficatul și te va revitaliza. 

Știm cu toții despre îmbunătățirea digestiei și a sănătății în general, dar beneficiile datorate detoxifierii sunt mult mai puțin discutate.

1. Ține stresul sub control

Alcoolul, zahărul și cofeina contribuie la suprasolicitarea glandelor suprarenale. Dacă vei urma o dietă de detoxifiere bogată în alimente care mențin stabilitatea nivelului de zahăr, vei contribui la reglarea nivelurilor de cortizol (hormon de stres) și vei oferi glandelor suprarenale o pauză necesară, precum și ficatului (ficatul gras poate fi legat de nivelurile ridicate de cortizol din organism). Astfel, prin detoxifiere, gestionezi stresul și afecțiunile datorate stresului la nivel chimic! Vei simți beneficiile atât în corp, cât și asupra minții.

2. Fă poftele să dispară

Când digestia este mai înceată, corpul tău nu absoarbe cantitatea potrivită de nutrienți. Acest lucru te determină să crezi că ți-e foame, chiar și atunci când nu ar trebui să-ți fie; pofta îți spune de fapt că în corpul tău lipsește un nutrient cheie. Îmbunătățindu-ți digestia și absorbția de nutrienți, îi dai corpului ceea ce are nevoie iar acesta se poate relaxa în cele din urmă și poftele pentru alimente nesănătoase dispar!

3. Crește energia pe tot parcursul zilei

În primele zile, o dietă de detoxifiere te poate face să te simți obosit (mai ales dacă ai foarte multe toxine în corp), dar mai târziu, mulți oameni descoperă că nivelul lor de energie crește (și rămâne constant). Din moment ce digestia se imbunatățește și tu consumi alimente bogate in nutrienti, îți optimizezi tot sistemul și te simți revigorat si energizat!

4. Slăbești mai ușor

Un corp curat te ajută să slăbești mai ușor. Dar cum, întrebi? Atunci când corpul tău e plin de toxine, ficatul devine copleșit și începe să le stocheze – le depozitează în țesutul adipos. Prin detoxifiere, îți ajuți ficatul: cu mai puține toxine în jur, poate să își facă treaba, descompunând depozitele de grăsimi. Combină acest lucru cu alegerile mai sănătoase în ceea ce privește alimentația și kilogramele încăpățânate de care credeai că nu vei scăpa niciodată, încep să dispară!

Sensilab recomandă

10 Days DETOX -program de detoxifiere de 10 zile cu meniu, o listă cu alimentele permise și interzise și sprijinul unui consultant.

  • Acțiune 3 în 1: detoxifierea ficatului, a tractului gastro-intestinal și a colonului
  • O combinație de extracte naturale selectate cu grijă, care accelerează detoxifierea întregului corp
  • Un pachet de 3 suplimente alimentare, care vine cu obroșură cu recomandări, rețete și instrucțiuni de utilizare