Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Beneficiile detoxifierii organismului de 2 ori pe an

26.09.2014

Corpul nostru acumulează toxine prin consumarea de alimente, apă cât și din aer. În această lume modernă plină de substanţe chimice produse de om, un nivel alarmant de toxine circulă în trupurile noastre. 

Nimeni nu este imun, nici persoanele care trăiesc în zone izolate.

Corpul nostru produce şi el la rândul său deșeuri sub forma radicalilor liberi şi deşeuri celulare. Aceste deșeuri rezulta în urma degradării alimentelor în organism. Dacă sunt prezente în interiorul organismului în exces, aceste toxine acţionează asupra organelor şi a ţesuturilor ca o otravă şi nu mai pot fi eliminate. Iată alt motiv pentru care o detoxifiere a organismului prin intermediul curelor periodice aduce beneficii incredibile organismului

Semnele care ne atenţionează că o detoxifiere organismului este o necesitate:

 • stări de oboseală nejustificată;
 • energie scăzută;
 • stările de somnolenţă;
 • trezitul greu dimineaţa;
 • stările depresive;
 • anxietatea;
 • nervozitatea;
 • lipsa puterii de concentrare.

Cele mai eficiente perioade sunt la schimbarea de anotimp, primăvara, sau toamna.

Mult mai uşor şi eficient este să începi cu o perioadă pregătitoare, premergătoare perioadei propriu-zise de detoxifiere, în care să elimini treptat alimentele nerecomandate şi să începi să faci sport (dacă erai o persoană sedentară).

Detoxifierea la începutul primăverii este primordiala deoarece dieta din timpul iernii a constat în multe produse de origine animală în defavoarea verdeţurilor, legumelor şi fructelor.

Pentru a începe anul sănătos şi liniştit poţi încerca să urmezi un program uşor de detoxifiere care să îţi asigure aportul de energie şi vitalitate şi să îţi redea doza de optimism de care ai nevoie.

De ce este importantă detoxifierea toamna?

Organismul are nevoie periodic de o cură de detoxifiere, toamna fiind momentul cel mai oportun pentru cura de vitamine și minerale care să te facă să intri în iarnă în formă și plin de vitalitate. 

La începutul toamnei, organismul nostru intră încet în relanti, iar metabolismul își reduce viteza. Dacă la aceasta asociem stresul, generator de radicali liberi și o alimentație dezechilibrată cu prea puține minerale și vitamine, atunci șansele să te îngrași și să înmagazinezi toxinele sunt maxime.

Pentru a evita situatia in care sănătatea ta este luata pe nepregătite, este indicat să recurgi la o dieta rapidă de detoxifiere, care să-ți întărească imunitatea și să-ți pregătească organismul pentru noile provocari pe care va trebui să le înfrunte.

În plus, cura de detoxifiere are rolul de a înlătura oboseala, stările melancolice sau de somnolență care te pot cuprinde la tranziția dintre anotimpuri, de a-ți regenera funcțiile organismului și de a energiza corpul.

SENS Kickstart Detox

Kickstart Detox conține doar ingrediente 100% naturale care contribuie la eliminarea toxinelor din corp, îmbunătățesc starea de bine și accelerează procesul de slăbire.

Avanataje principale:

 • Detoxifiază întreg corpul
 • Pregătește corpul pentru o slăbire eficientă și sănătoasă
 • Reduce retenția de apă
 • Elimină toxinele din corp

Kickstart Detox

Doar 10 zile pentru a-ți pregăti corpul pentru slăbire!

Kickstart Detox -59%

Pret normal: 69,00 RON

Prețul tău: 28,00 RON

× Închide