Cum afectează lipsa somnului greutatea corporală

Click aici

Beyoncè a slăbit în 22 de zile. Dar cum?

01.12.2015

A pierdut multe kilograme și a obținut silueta dorită, și toate acestea datorită dietei vegane și exercițiilor fizice. Acesta este secretul ei!

La numai un an după ce a dat naștere primului ei copil, Beyoncé avea deja o siluetă de invidiat, datorită dietei și sportului. 

Cum?

Beyoncé își începe fiecare zi cu un mic dejun bogat și echilibrat, apoi continuă cu un prânz plin de legume, crude și gătite, și apoi o cină ușoară. În fiecare zi aceasta face exerciții fizice cu antrenorul personal Marco Borges, care recent a lansat 22 Days Nutrition, un program nou care oferă servicii de consultanță nutrițională și exerciții fizice la domiciliu și care încurajează consumul de hrană vegetariană, fără niciun produs de origine animală.

Meniul acestei diete se bazează complet pe o hrană fără niciun produs de origine animală, fără organisme modificate genetic, soia, gluten sau lactate. Doar legume și fructe proaspete, fără produse congelate.

De ce?

Această dietă are nevoie de 21 de zile pentru a-și arăta efectele asupra organismului. Beyoncé încurajează pe toți cei care doresc să încerce această dietă cu mesajul ”Tot ce trebuie să faci este să încerci. Dacă eu pot, atunci oricine poate”.

Această dietă include de asemenea 30 de minute de exerciții fizice zilnic și consum ridicat de apă. Principiul acestei diete este că ai nevoie de 21 de zile pentru a-ți intra în obișnuință, iar în ziua 22 deja ești adaptat la un stil de viață vegan.

Tot mai multe vedete se apropie de stilul de viață vegan. Există multe motive pentru care este indicat să ai o dietă vegană, printre care întâietate au cele legate de îmbunătățirea sănătății și întreținerea unei stări de bine generale a organismului.

Sensilab recomandă

Să începi o dietă vegană este nevoie de multă voință, deoarece este o decizie radicală. Dacă nu ești pregătită pentru a începe o astfel de dietă, Sensilab recomandă 30 Days Green Cleanse.

Progamul îți va permite să mănânci carne, ouă și lactate, dar într-un mod echilibrat. Pachetul include broșură, suport motivațional și suplimentele alimentare necesare.


30 Days Green Cleanse

  • Putere extraordinară de curățare a corpului
  • Abilitatea de a regla echilibrul acido-bazic din organism
  • Ajută la eliminarea constipației, balonării, obezității și oboselii cronice
  • Conținut ridicat de antioxidanți naturali și substanțe nutritive pentru a spori vitalitatea