Biscuiți sărați fără gluten

Hormonii care te îngrașă!

Află aici

Biscuiți sărați fără gluten

28.01.2016

În luna îndrăgostiților ai vrea să gătești ”rețete cu dragoste”? Venim în fiecare zi în ajutorul tău cu rețete delicioase și sănătoase, urmărește-ne! 

Ingrediente:

  • O cană de semințe (in, floarea soarelui, dovleac, susan, chia, cânepă)
  • 1 dovleac
  • 1 ou
  • 2 căței de usturoi
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 lingură sare roz de Himalaya
  • Piper

Preparare:

Semințele de in se înmoaie timp de o oră în apă. Într-un bol se amestecă celelalte semințe, se adaugă cățeii de usutoroi tocați mărunt, dovleacul dat prin răzătoare, oul și uleiul. La sfărșit se adaugă semințele de in și se amestecă totul bine. Dacă compoziția este prea vâscoasă se adaugă puțină apă. Se formează biscuți care se pun în tava acoperită cu hârtie de copt. Se dau la cuptor pentru 20  minute la 1800C.