Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Când este cel mai bun moment să începi o cura de slăbire?

20.08.2014

Curele de slăbire eficiente sunt fără doar și poate dependente de alimente alese pe sprânceană, de combinarea lor inteligentă, hidratare și efectuarea exercițiilor fizice corespunzătoare. Dar este totuși suficient? Se pare că momentul în care alegi să începi o cură de slăbire poate fi decisiv pentru reușita acesteia. Iată câteva dintre aceste momente  în rândurile de mai jos.

A patra zi a ciclului menstrual.

De obicei la începutul menstruației poftele tale culinare sunt exacerbate. De aceea vei fi tentată să consumi multe grăsimi, dulciuri, sare și carbohidrați rafinați. După primele patru zile însă vei reuși să-ți controlezi mai ușor poftele, astfel că este un moment bun să începi cura de slăbire pentru a scăpa de kilogramele în plus.

În zilele însorite.

Evident că cele mai multe zile însorite le întâlnim în timpul primăverii și verii. Ele ne bine dispun și datorită lor avem o bogăție de verdețuri care se completează apoi cu fructe și legume din belșug. De regulă, curele de slăbire începute iarna când zilele sunt mohorâte și vremea foarte rece sunt sortite eșecului, după cum susțin specialiștii, deoarece nu vei fi foarte motivată să urmezi planul alimentar pe o perioadă mai lungă. Nici faptul că ești îmbrăcată cu haine groase nu te ajută spre deosebire de puternica motivație pe care o ai vara când trebuie să-ți arăți silueta pe plajă.

Vineri dimineața.

Este mult mai bine să începi o cură de slăbire de vineri dimineața, nu de luni cum ai fi tentată. De obicei în timpul săptămânii ești mai organizată și reușești să ai grijă la dietă, dar  este mult mai probabil să faci ravagii în week-end când probabil că îți dorești să te răsfeți cu tot felul de bunătăți. De aceea este bine să începi o cură de slăbire de vineri dimineața deoarece vei avea mai multe șanse de reușită, fiind atentă la ceea ce mănânci peste week-end.

Prima zi când ai început antrenamentul la sală.

Dacă începi în același timp cu sportul și alegerile alimentare sănătoase, vei avea mai multe șanse să slăbești și să te ții de acest plan pe termen lung. Vei constata singură efectul benefic pe care ambele obiceiuri le au asupra organismului și îți va fi tot mai ușor să te motivezi pentru a slăbi sănătos.

Soluția Sensilab: 30 Days Slim

30-Days Slim este un program cuprinzător pentru pierderea în greutate care a fost creat în colaborare cu oameni adevăraţi, care au probleme de greutate. Pentru a dezvolta un program care este cu adevărat eficient pentru toți oamenii, am invitat câțiva utilizatori fideli Sensilab. Am analizat sub microscop obiceiurile lor, problemele de greutate cu care se confruntă și dorințele - modul în care aceştia doresc să slăbească.

30-Days Slim este o soluție atât de rapidă și eficientă pentru a elimina kilogramele în plus, deoarece combină trei mecanisme de acțiune:

  • inhibă apetitului excesiv,
  • accelerează topire depozitelor de grăsime și
  • accelerează metabolismul organismului.