Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Tu cât de des procedezi așa?

24.10.2017

Tuturor ne place să stăm cu prietenii la un pahar bun de vin sau la o bere rece. Te relaxezi, conversația e mai ușoară și viața pare mai simplă. Din păcate, orice consum de alcool înseamnă o otrăvire a corpului. Știi cum să ai grijă de tine atunci când abuzezi de organismul tău?

Peste 5 milioane de români sunt expuși riscului

Cu toții știm ce înseamnă să facem exces de alcool: suntem obosiți, avem o stare de spirit proastă ți arătăm ca și cum am îmbătânit 10 ani peste noapte, ca să nu menționăm excesul de kilograme. Acestea sunt doar câteva dintre consecințele care apar atunci când facem exces cu băutura. Toate acestea - suprasolicitarea împreună cu un consum frecvent de alcool, duc spre ficat gras.

 

Problema este că ficatul gras nu doare. Așa că mulți nu știu că au probleme hepatice. Iar situația din România este alarmantă, deoarece datele arată că mai mult de 5 milioane dintre adulți sunt expuși riscului.

Dacă punem problema în mod diferit, ce faci când te doare capul? Cei mai mulți dintre noi iau pastile pentru durere. Și ce faci dacă ai un ficat gras? Nimic. Atunci când te doare capul, ești conștient de durere. Știm că ceva este în neregulă cu noi și de aceea luăm măsuri. Numai că atunci când ficatul suferă majoritatea dintre noi nu fac nimic.

Mai mult de 500 de funcții vitale

Mulți nu sunt conștienți de importanța ficatului. Cu toții știm unde este inima și că nu se poate supraviețui fără inimă. Pe de altă parte, puțini sunt cei care știu unde se află ficatul sau că nu putem supraviețui fără el.

Cu insuficiența hepatică poți supraviețui până la 3 zile! Și în timp ce putem avea o inimă artificială, un ficat artificial nu se poate avea, deoarece acest organ îndeplinește mai mult de 500 de sarcini critice în organism.

Ficatul gras nu doare, dar suferă

Ficatul supraîncărcat și gras nu este asociat doar cu starea de spirit proastă și lipsa de energie. Persoanele care au probleme cu ficatul au de asemenea:

volum abdominal mare,

probleme cu pierderea kilogramelor în exces,

• lipsă de energie,

digestie neregulată,

colesterol mare și trigliceride crescute

Nu îți face griji, există o soluție!

Cei mai mulți oameni au auzit probabil despre armurariu - ingredientul activ cel mai studiat pentru sănătatea ficatului: mai rar se cunoaște faptul că armurariul este dificil de exploatat.

Pentru o absorbție ridicată, produsului i-au fost adăugate fosfolipide, care pot fi considerate ca o picătură uleioasă microscopică. Acest lucru permite ficatului să absoarbă extractul de armurariu de 10x mai bine și să ofere un efect de 10x mai puternic, comparativ cu alte produse.

Aveți grijă de starea de sănătate a ficatului

Capsulele Hepafar forte conțin o combinație revoluționară brevetată de armurariu și fosfolipide. Datorită compoziției lor excepționale, au o performanță triplă, pentru că:

  • Detoxifiază și contribuie la eliminarea eficientă a toxinelor din organism și ficat,
  • Regenerează toate celulele ficatului și asigură o funcționare normală a acestora
  • Fortifică ficatul, astfel încât acesta să poată elimina toate toxinele acumulate.

Utilizare cu 30 % mai bună a extractelor de plante

Hepafar forte, pe lângă extractul de armurariu și fosfolipide, mai conține și

  • anghinare, care are grijă de detoxifierea celulelor ficatului,
  • vitamina E de origine naturală, protejează celulele ficatului datorită efectului antioxidant
  • piper negru, care ridică absorbția ingredientelor active ale produsului cu 30 %!.

 

Hepafar pachet complet

Pachet revoluționar cu efect dovedit de detoxifiere a ficatului. Suficient pentru 30 de de zile de detoxifiere!

Hepafar pachet complet -43%

Pret normal: 207,00 RON

Prețul tău: 119,00 RON

× Închide