Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

O cauză frecventă a problemelor dentare

20.05.2016

Majoritatea problemelor dentare se datoreză gingivitei netratateși a afecțiunilor paraodontale. Uneori în spatele acestor probleme stă o deficiență de vitamine din complexul B.

Complexul de vitamina B este compus din mai multe vitamine cu o  structură chimică diferită, care au diverse funcții în organism. Din complexul B fac parte următoarele vitamine: B1- tiamina, B2- riboflavina, B3- niacina, B5- acidul pantoteic, B6- piridoxina, B7- biotina, B9-acidul folic, B12- cobalamină. 

Prea mult zahăr în dietă poate cauza carențe ale vitaminelor din complexul B

Zahărul este una dintre principalele cauze ale apariției problemelor dentare. Acesta crează în cavitatea bucală un mediu acid, ieal pentru dezvoltarea bacteriilor care creează tartru. Tartu este cauza principală a gigivitelor și a bolii paraodontale. În metabolismul zahărului sunt utilizate cantități mari de vitamine din complexul B, de aceea uneori apar carențe când este un aport ridicat de zahăr în organism.

Fumatul, alcoolul și stresul determină la rândul lor un consum mai ridicat de vitamine din complexul B. Unul din factorii de risc pentru apariția problemelor dentare este și obezitatea.

Ai buzele uscate și crăpate?

Buzele uscate și crăpate pot fi un semn al deficienție de vitamina B2. De asemnea această deficiență provoacă inflamații ale limbii și mucoasei bucale.

 

Complexul de vitamine B nu poate fi sintetizat de organismul uman, de aceea este nevoie să îl extragem din hrană sau din suplimente alimentare.

Principala sursă de vitamine B a fost găsită în culturile organice de guava, busuioc și lămâie. Aceste ingediente sunt utilizate în produsul ALL IN A DAY B Complex.


Pe lângă ingredientele naturale 100%, ALL IN A DAY B Complex, are și alte avantaje precum sunt calitatea superioară și acțiunea dovedită:  

  • este potrivit pentru vegani, deoarece conține extract din guava, busuoic și lămâie, iar capsulele sunt din celuloză naturală 100%;
  • conține derivate naturale ale complexului de vitamine B, care corespund nevoilor zilnice ale fiecărei persoane
  • cu o capsulă pe zi asigurați necesarul de vitamine B, ca și cum le-ați fi consumat prin hrană
  • o utilizare zilnică asigură cele mai bune efecte
  • nu afectează ficatul și rinichii;
  • nu irită mucoasa stomacală;
  • se absoarbe rapid și are efect de cum este ingerat.