Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Ce boli ne amenință, dacă avem o aciditate peste medie?

12.02.2014

Aveți probleme cu creșterea în greutate, cu oboseala și o rezistență scăzută? Vă confruntați de multe ori cu probleme cum ar fi cancerul, boli autoimune, dureri inexplicabile, alergii și probleme digestive? Organismul acid nu funcționează normal, așa că este grav compromis și de fapt, este expus la aproape toate bolile și problemele de sănătate.

Nu credeți că ați fi mai atenți la modul de viață și la dieta dvs. în cazul în care ați ști câte toxine sunt din jurul nostru? 

Ce este aciditatea

Aciditatea este o afecțiune în care organismul nostrudepășește o măsură normală sănătoasă de acidconținut. Alimentatia acidifianta nu trebuie confundata cu consumul de alimente acide. Alimentele cu gust acid nu sunt neaparat acidifiante.

Acidifierea de care vorbim se produce odată ce procesul digestiei este terminat și influențează în special compoziția sângelui. Deseurile pe care nu le eliminăm devin deseuri solide precum colesterolul, acizii grasi, acidul uric, pietre la rinichi, la bila, diverse formatiuni cristaline, ce se acumulează în corp. Iar aceasta se traduce prin hiperaciditate, care duce la boală (îndeosebi reumatism, arteroscleroza, osteoporoza, guta) si îmbatranire accelerată.

Organismul se acidifică datorită:

  • dietei sărace (bogată în grăsimi, alimente dulci, procesate și reîncălzite),
  • lipsei de mișcare,
  • fumatului,
  • consumului de alcool,
  • vieții stresante,
  • medicamentelor luate regulat sau a intervențiilor chirurgicale,
  • aerului poluat
  • utilizării produselor chimice, etc.

Cum învingem aciditatea peste medie a organismului

Bolile care ne amenință sunt într-o oarecare măsură, dependente de gradul de aciditate al organismului. Corpul care este acid peste medie nu funcționează normal. Este foarte probabil că ficatul nu mai este capabil să proceseze toxineleși grăsimile acumulate, așa că suntem expuși unor boli serioase și problemelor de sănătate …

Situația poate fi ajustată rapid prin creșterea consumului de apă, dietă adecvată, promovarea digestiei și detoxificarea cu super-alimente. Încearcați să opunețirezistență alimentelor de proastă calitate. În ajutorul dvs. vine mango african care inhibă pofta de mâncare în mod natural