Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Ce boli ne amenință, dacă avem o aciditate puternică a organismului?

12.02.2014

Aveți probleme cu creșterea în greutate, cu oboseala și o rezistență scăzută? Vă confruntați de multe ori cu probleme cum ar fi cancerul, boli autoimune, dureri inexplicabile, alergii, dureri inexplicabile sau creștere bruscă în greutate? Organismul acid nu funcționează normal, așa că este grav compromis și de fapt, este expus la aproape toate bolile și problemele de sănătate.

Nu credeți că ați fi mai atenți la modul de viață și la dieta dvs. în cazul în care ați ști câte toxine sunt din jurul nostru? 

Ce este aciditatea

Aciditatea este o afecțiune în care organismul nostru depășește o măsură normală sănătoasă de acid conținut. Alimentatia acidifianta nu trebuie confundata cu consumul de alimente acide. Alimentele cu gust acid nu sunt neaparat acidifiante.

Acidifierea de care vorbim se produce odată ce procesul digestiei este terminat și influențează în special compoziția sângelui. Deseurile pe care nu le eliminăm devin deseuri solide precum colesterolul, acizii grasi, acidul uric, pietre la rinichi, la bila, diverse formatiuni cristaline, ce se acumulează în corp. Iar aceasta se traduce prin hiperaciditate, care duce la boală (îndeosebi reumatism, arteroscleroza, osteoporoza, guta) si îmbatranire accelerată.

Organismul se acidifică datorită:

  • dietei sărace (bogată în grăsimi, alimente dulci, procesate și reîncălzite),
  • lipsei de mișcare,
  • fumatului,
  • consumului de alcool,
  • vieții stresante,
  • medicamentelor luate regulat sau a intervențiilor chirurgicale,
  • aerului poluat
  • utilizării produselor chimice, etc.

Cum învingem aciditatea peste medie a organismului

La un astfel de nivel de aciditate al organismului, probabil că toxinele nu au început încă să amenințe ficatul, care funcționează în trupul nostru ca un dispozitiv de curățire, și astfel extrage din organism toxinele periculoase, le anulează, pentru ca substanțele nutritive să fie eliberate treptat în sânge.

Dacă organismul este foarte acid, ficatul devine greu, aceasta fiind o situație periculoasă. Un astfel de ficat nu poate face o detoxificare corespunzătoare a organismului, prin urmare, suntem în pericol. Deci trebuie curățat ficatul mai întâi.

Ficatul poate fi curățat rapid cu suplimente alimentare naturale, agenți eficienți de curățare a organismului. De asemenea, se pot folosi Aronia (fructe, n.tr.), sare amară, suc de lămâie, varză de Bruxelles etc.

Cum învingem aciditatea puternică a organismului
La un astfel de nivel de aciditate al organismului, probabil că toxinele nu au început încă să amenințe ficatul, care funcționează în trupul nostru ca un dispozitiv de curățire, și astfel extrage din organism toxinele periculoase, le anulează, pentru ca substanțele nutritive să fie eliberate treptat în sânge.

Dacă organismul este foarte acid, ficatul devine greu, aceasta fiind o situație periculoasă. Un astfel de ficat nu poate face o detoxificare corespunzătoare a organismului, prin urmare, suntem în pericol. Deci trebuie curățat ficatul mai întâi.

Ficatul poate fi curățat rapid cu suplimente alimentare naturale, agenți eficienți de curățare a organismului. De asemenea, se pot folosi Aronia (fructe, n.tr.), sare amară, suc de lămâie, varză de Bruxelles etc.