Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Ce le lovește pe femei de 30 de ori mai des?

23.07.2015

Fiecare femeie s-a întâlnit de cel puțin o dată în viața cu neplăcerile cauzate de o infecție urinară. Această afecțiune este întâlnită în special în rândul tinerelor, femeilor însărcinate sau cele aflate la menopauză. Durerile frecvente la micționare, arsura care însoțește inflamația sunt cam greu de dat uitării. De ce?

Infecțiile tractului urinar sunt foarte frecvente, astfel încât mai mult de 30% din medici prescriu antibiotice, în speranța de a le trata. În timp ce majoritatea femeilor crede că inflamarea vezicii urinare este mai frecventă în timpul sezonului rece, chiar opusul este adevărat. Probelemele sunt mai frecvente în lunile calde, în principal pentru că în zilele fierbinți de vară, pierdem mai multă apă prin transpirație iar vezica urinară nu este golită așa cum trebuie. 

De ce se inflamează?

Inflamarea vezicii urinare se datorează de obicei bacteriei Escherichia coli. Datorită faptului că uretra femeilor este mai scurtă, acestea se îmbolnăvesc de 30 de ori mai des decât bărbații. Un alt ”ghinion” este distanța dintre anus și uretră, ele fiind foarte aproape una de cealaltă bacteriile se pot tansfera foarte ușor mai ales dacă nu se ține cont de o regulă importantă în ceea ce privește igiena intimă: întotdeauna se șterge partea genitala din față în spate.

Se recomandă, de asemenea, un aport suficient de lichide pe timpul verii – cel puțin 1.5 -2 l de lichid, de preferință apă, pe zi. În acest fel se spală bacteriile din vezica urinară, prin urinări dese. Trebuie avut grijă ca vezica să fie complet golită, deoarece urina stagnează, permițând înmulțirea bacteriilor. 

Poți preveni infecția!

Cel mai important lucru este că dacă ținem cont de sfaturile de igienă intimă și prin consumul unor cantități mari de lichid, infecțiile urinare se pot preveni.

Prima infecție urinară poate coincide cu începerea activității sexuale. Vă recomandăm astfel să faceți duș înainte de actul sexual și să urinați obligatoriu după. Este necesar să se acorde o atenție sporită și răcelilor (costumele de baie umede se vor schimba imediat, se acordă protecție specială zonei lombare).

Puterea D-manozei și a rodiei 

Infecțiile tractului urinar pot fi cu adevărat vindecate, fără a fi nevoie să utilizăm antibioticele. Urifar suplimentul alimentar care a impresionat utilizatorii, conține o combinație de D-manoză și rodie. D-manoza este un zahăr natural care previne atașarea bacteriilor pe pereții vezicii urinare. D-manoza este obsorbită în tractul gastro-intesitnal superior și ajunge în vezica urinară, nemodificată.

Bacteriile E. coli se prind de D-manoză și se elimină împreună. D-manoza previne astfel prinderea bacteriilor de pereții vezicii urinare. Imediat după 30 de minute veți scăpa de senzația de arsură care însoțește infecția. Extractul de rodie are un efect natural antibiotic împotriva mai multor tipuri de bacterii care produc infecții ale tractului urinar inferior.