Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Ce nu știai despre berea cu arome

23.07.2014

Berea cu arome de fructe are în conţinutul ei o cantitate mare de zaharuri şi îndulcitori, iar acest lucru duce la suprasolicitarea ficatului, existând chiar riscul de apariţie a steatozei. Pe piaţă găsim beri aromate care pot ajunge chiar şi la 6% conţinut de zahăr. La 4-5 beri băute pe seară, aportul de glucide este enorm, ducând la obezitate și diabet, înseamnând un aport de 120-150 g de zahăr.  Aceste beri au castigat teren din ce in ce mai mult pe piata din Romania, mai ales pe vreme torida.

Berea este o băutură care conţine alcool, iar alcoolul, duce la deshidratare prin eliminare frecvenţa de urină, deci şi eliminarea apei din organism. Un avantaj al sortimentelor cu arome de fructe este că pot fi băute mai multe pahare de bere, din cauza conţinutului mai redus de alcool.

Berea are un conţinut mare de zaharoza, glucoza şi fructoza, aceste substanţe au un indice glicemic foarte ridicat, ce duce la favorizarea oscilaţiilor nivelului de zahăr în sânge, care poate creşte riscul de diabet şi afecţiuni cardiovasculare.

Atunci când se consuma bere cu arome digestia are de suferit, spun acest lucru deoarece corectorii de aciditate, acidifianţii şi coloranţii pot provoca senzaţii de vomă, colici abdominale şi balonare.

Berea cu lămâie nu este lipsită de E-uri. Unul dintre E-urile periculoase conţinuta de bere este E 104, un colorant artificial, care poate fi regăsit în berea cu aroma de fructe. E 104 poate provoca atacuri de astm sau dermatite.

Îndulcitori artificiali intenşi chimici de sinteză precum aspartamul sau acesulfamul K sunt E-uri incriminate în apariţia supraponderabilităţii sau a obezităţii, printr-un mecanism complex neoroendocrin ( influenteaza creierul).

Berile conţin gluten, interzis persoanelor care prezintă intoleranţă la cerealele glutenice (grâu, malţ de orez) sau la gluten.

Berea cu arome ne furnizează calorii goale, iar acest lucru creşte riscul apariţiei obezităţii. O persoană supraponderală sau obeză poate suferi complicaţii grave, printre care şi cele de tip cardiovascular.

Soluția Sensilab: SlimGo Sugar Blocker

Puteţi rezista unui desert după o masă gustoasă, unei îngheţate sau unei bucăţi de ciocolată pentru a vă menţine în formă? Dacă raspunsul este nu, dar vreţi să pierdeţi câteva kilograme, puteţi să folosiţi capsulele naturale SlimGo Sugar Blocker, care inhibă absorbţia de zahăr în organism, anulând astfel caloriile micilor greşeli dulci. 

  • Suprimă pofta de dulce;
  • Conține ingrediente dovedite pentru a ajută la controlul glucozei din sânge;
  • Furnizează energie;
  • Scade numărul de calorii ingerate prin dulciuri;
  • Promovează pierderea în greutate