Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Cele mai cunoscute diete ale vedetelor

14.05.2014

Sunt multe vedete la Hollywood care au probleme cu kilogramele în plus. Prin urmare, acestea apelează la diferite trucuri, sau mai mult, la diete drastice, în cazul în care trebuie să slăbească rapid.

Dieta Madonnei

Madonna a pierdut 12 kilograme folosind o dietă bogată în fibre pentru a pierde kilogramele în plus. Alimentele consumate includ alimente nepreparate şi produse din soia. În timp ce dieta macrobiotică nu este ideală pentru a fi continuată pe termen lung, aceasta s-a dovedit a fi eficientă în pierderea în rapidă în greutate.

Dieta Sarah Jessica Parker

Dieta Hampton a ajutat-o pe actriţă Sarah Jessica Parker să piardă 15 kilograme.

Dieta Hampton este un regim alimentar care se bazează pe un nivel scăzut de carbohidraţi. Conceptul pe care se bazează această dietă este legat de consumul unor uleiuri recomandate în pierderea kilogramelor în plus. Orice cantitate de grăsime monosaturata este permisă, dar pe lista priorităţilor se afla "ingredientul secret" uleiul de macadamia, care este mult mai benefic decât alte uleiuri de nuci sau decât uleiul de măsline.

Autorul acestei diete recomandă folosirea uleiului de nucă de macadamia australian, pentru că este cel mai bine rafinat şi substanţele sale active se păstrează. Dieta Hampton este formula perfectă pentru a arăta bine, a te simţi bine, a rămâne sănătos şi a trăi mai mult.

Această strategie funcţionează prin eliminarea alimentelor procesate. Trebuie să mănânci alimente găsite pe marginile exterioare ale magazinului alimentar, cum ar fi fructe şi legume, nuci şi peşte crud. Aceasta dietă este sănătoasă, nu doar că o schimbare de stil de viaţă temporar.

Dieta Jesica Alba-dieta 80/20

Dieta 80/20 este un regim de viaţă sănătos care se potriveşte perfect celor care au ţinut diete stricte şi nu mai suporta să le fie impuse limite.

Jessica Alba a slăbit cu dieta 80/20. Noi credem că şi dumneavoastră puteţi să o faceţi.

Micul dejun:

 • fulgi de ovăz cu fructe de pădure;

sau

 • omletă din trei albuşuri de ou, plus o salată;

sau

 • omletă normală din 3 ouă cu legume


Prânzul:

 • Salată cu 170 de grame de piept de pui sau peste (somon, ton);


Cina (8 p.m.):

 • legume fierte sau în salata cu o friptură de 170 grame de vită, pui sau de peşte.

sau

 • câţiva cartofi fierţi cu salată verde şi o friptură de 170 de grame de vită, pui sau peste;

sau

 • câteva felii de brânză, măsline şi friptura de 170 de grame de vită, pui sau peste.

În concluzie celebrităţile de pe covorul roşu întotdeauna arată impecabil. Siluetă perfectă, fese ferme, nicăieri urme de depozite de grăsime în exces. Chiar credeţi că aşa arată pe tot parcursul anului? Desigur, nu. În ultimul moment iau atitudine și în doar o lună fac minuni cu corpul lor. Sună foarte dificil, dar nu este. Cea mai simplă dietă în această vară a venit pe piața din România!

Pachetul 30-Days Slim, vă oferă o abordare cuprinzătoare a pierdeii în greutate, care vă permite să excelaţi în pielea dvs. numai într-o lună de folosire. 

De ce să slăbiţi cu produsul 30-Days Slim?

Deoarece:

 • Are rezultate excelente în doar 30 de zile, 
 • La cumpărarea pachetului veţi primi şi o broșură on-line cu un mesaj motivaţional, sprijin personal, un plan perfect de slăbire, un exemplu de meniu și exerciţii fizice, 
 • Produsul funcționează rapid, ușor și eficient, 
 • Elimină depozitele de grăsime din diferite părți ale corpului, suprimă pofta de mâncare, topeşte grăsimea și se asigură de eliminarea accelerată a depozitelor de grăsime. 

Comandă acum și primești un cadou în valoare de 59 RON