Salvează abdomenul de sărbători

Află mai multe

Combate răceala și gripa natural

06.10.2015

Păstrarea sistemului imunitar puternic de-alungul întregului an este foarte importantă.

Care sunt cauzele unui sistemul imunitar slăbit?

Dacă nu există cauze cronice, sistemul imunitar este slăbit dacă:

  • Avem o dietă săracă în fructe și legume proaspete (bogate în vitamine, minerale și antioxidanți) și consumăm alimente care au conținut ridicat de zahăr și alimente procesate
  • Lipsa exercițiului fizic și prea mult stres.

Protejează-te împotriva răcelii și gripei!!

Cold Combat

  • Consolidează sistemul imunitar și îmbunătățește rezistența la răceală și gripă.
  • Reduce oboseala și elimină stările de epuizare
  • Conține un nivel ridicat de antioxindați care protejează celulele de stresul oxidativ
  • Combinație excelentă de soc negru, Andrographis paniculata , beta-glucani, vitamina C

Cum acționează Cold Combat?

Socul negru

Este folosit de secole ca și remediu natural. Extractul din fructe de soc este folosit și reconoscut că distruge virușii gripali și bacteriile care provoacă răcelile.

Studii (Pieta 2000, Mateus 2004) au arătat că fructele de soc negru sunt foarte bogate in flavonoide. Dintre toate fructele, fructele de soc au cel mai mare conținut de antociani, care sunt o clasă de flavonoide ce acționeză ca și antioxidanți puternici și întăresc sistemul imunitar și protejează celulele de stresul oxidativ și deteriorare. Fructele de soc au o capacitate antioxindată mai mare și decât vitamina C și au un efect antiviral mai puternic decât Echinacea.

Andrographis paniculata 

Andrographis paniculata este o plantă originară din India, Sri Lanka, china și Sud- Estul Asiei. Este folosită de secole în medicina tradițională pentru tratamenul răcelilor.

 Aceasta activează răspunsul specific al antigenilor cât și răspunsul imunitar non-specific și luptă eficient cu răceala, gripa și infecțiile tractului respirator superior.

Beta- glucani (din Saccharomyces cerevisiae)

Polizaharide estrase din drojdia Saccharomyces cerevisiae au un efect benefic asupra sănătății când intră în contact cu celulele. Mecanismul de acțiune al beta-glucanilor se bazează pe stimularea celulelor din sistemul imunitar, activând celulele macrofage (celulele responsabile cu eliminarea ”intrușilor”). Astfel acționând, bela- glucani asigură o rezistență mare a organismului împotriva infecțiilor.

Vitamina C

Vitamina C sau acidul ascorbic este un nutrient esențial pentru organismul uman.

Vitamina C este responsabilă pentru multe reacții enzimatice, cum ar fi: sinteza de colagen, de carnitină și de neurotransmițători. Aceasta este de asemenea responsabilă pentru reducerea stărilor de oboseală și este un antioxidant ce luptă împotriva stresului oxidativ al celulelor. De asemenea joacă un rol important în formarea celulelor albe, care sunt responsabile cu lupta împotriva infecțiilor.

Cold Combat

Un supliment alimentar puternic care îmbunătățește activitatea antimicrobială și mecanisumul de apărare al celulelor prin stimularea și întărirea activității sistemului imunitar.