Cum afectează lipsa somnului greutatea corporală

Click aici

Consumă acest amestec timp de 5 zile și poți slăbi până la 6 kilograme

29.06.2015

Această rețetă circulă în ultimele zile pe internet. Nu suntem siguri dacă funcționează, dar autorii ei ne promit că vom slăbi până la 6 kg în 5 zile. Este o rețetă extrem de simplă, așadar merită să o încerci. Scrie-ne dacă a funcționat!

Pătrunjelul îmbunătățește digestia și permite organismului să scape de excesul de lichide. În plus, este extrem de bogat în vitamine și minerale, care te vor ajuta să ai mai multă energie pe parcursul zilei.

Vă sfătuim să urmați o dietă bogată în fructe și legume, iar acest suc să fie consumat ca ajutor suplimentar.

Cele câteva kilograme se pot pierde ușor, fără înfometare și într-un timp foarte scurt. Nu acționează numai asupra siluetei, dar este benefică pentru întregul corp.

Sucul trebuie consumat timp de 5 zile.

Ingrediente 

  • O legătură de pătrunjel
  • O lămâie
  • Un pahar cu apă 

Mod de preparare

Se toacă pătrunjelul, de preferință în blender. Se stoarce sucul de la o lămâie și se toarnă apă peste cele două ingrediente.

Se bea dimineața pe stomacul gol timp de cinci zile. Dacă dorești să continui tratamentul, va trebui să iei mai întâi o pauză de zece zile. Sucul arde caloriile, în timp ce furnizează organismului vitamine și minerale.

De acest lucru suntem 100% siguri

WaterOUT reduce cu 27% circumferința taliei, gleznelor și a gambelor

Te va ajuta să elimini excesul de apă din organsim, toxinele și să îți pregătești corpul pentru slăbire!

WaterOUT va îmbunătăți funcționarea sistemului limfatic și va stimula eliminarea excesului de apă și a toxinelor din organism. Ingredientele naturale din produs vor contribui la buna funcționare a ficatului. Slăbitul nu va mai fi misiune imposibilă! WaterOUT contribuie la reducerea cu 27% a circumferinței taliei și a gleznelor.