Cum afectează lipsa somnului greutatea corporală

Click aici

Cu alimentația corectă și Fat Out! Thermo Burn am slăbit 8.6 kg

19.08.2015

Tina, 34 de ani: ”Cred în FAT OUT! Acest produs a contribuit foarte mult la rezultatele deosebite, inclusiv în ceea ce privește pielea mea. De asemenea m-a alimentat cu forță și energie pentru antrenamente. Am scăzut grăsimea corporală cu 9.1%”.

Tina este doar unul dintre cei care au încercat produsul Shape iT Fat Out! Thermo Burn și sunt satisfăcuți de rezultatele obținute.  Produsul funcționează pe principiul ridicării ușoare a temperaturii corpului, acest lucru ajutând la arderea mai multor calorii și grăsimi, chiar și în timpul activităților zilnice obișnuite.  Talia ta va fi mai subțire de la o zi la alta,  și acest lucru se va întâmpla fără ca măcar să simți. Produsul îți oferă energia necesară și diminuează senzația de foame. Ce vrei mai mult? Pare aproape prea frumos ca să fie adevărat!

Fat Out! Thermo Burn este făcut pentru tine:

În sfărșit poți să scapi de kilogramele în plus și de grăsimea acumulată. Acest produs lucrează chir și în timp ce ești la birou, ieși cu prietenii sau când dormi!

Este ideal când simțiți că nu ai energia necesară pentru a merge la sală. Corpul tău va lucra pe canapea ca și cum ar fi la sala!

Reduce pofta de mâncare astfel încât vei mânca doar mesele necesare de care organismul are nevoie și vei elimina orice fel de gustare inutilă.

Sfatul specialiștilor

Dacă în ciuda exercițiilor fizice și a dietei nu ești mulțumită de rezultatele obținute, este timpul să incluzi FatOut! pentru a accelera rezultatele.

FatOut! conține ingrediente active care accelerează metabolismul și ard grăsimea mai repede. Combinația de crom, extract de Garcinia Cambogia, piper cayene, cafea, complexul de vitamine B și trei aminoacizi cresc temperatura corpului. Deși nu vei conștientiza acest lucru, corpul tău va începe să topească excesul de grăsime. Antrenează-te și vei da un plus de ajutor corpului, dar va funcționa și dacă stai sau chiar când dormi.

COMANDĂ ACUM cel mai puternic  arzător de grăsime, arde calorii chiar și în repaus.

Pentru cine este recomandat?

  • Cine dorește să piardă în greutate fără exerciții fizice
  • Cei care au pierdut în greutate, dar rezultatele nu au fost de durată
  • Cei care doresc să piardă în greutate și să-și modeleze corpul

Meniu exemplu din dieta Tinei

Mic Dejun

Shake

1 cană de apă, 1/3 banană, morocov/ spanac, o doză de proteine din zer Best Whey To Fit

Gustare

Un fruct (măr, pară, kiwi...)

Prânz

1 capsulă deFat Out! Înainte de prânz

Salată de pui cu avocado și mango

100 g piept de pui fiert, sare, piper, 100 g avocado, 100 g mango, ¼ ardei, 65 g salată verde, ¼ lămâie

Carnea de pui fiartă timp de 25 de minute în apă cu sare se taie cubulețe și se prăjește într-o tigaie non-aderentă fără ulei. După ce s-a gătit se taie fructele și legumele cuburi și se adaugă salata verde. Asezonează după gust cu sare, piper și lămâie.

Gustarea de după-masă

Shape iT baton proteic

Cu 30 de minute înainte de antrenament se iau 2 capsule de Fat Out!

După antrenament: shake din proteine din zer Best Whey To Fit și adaugi ce aroma dorești din gama Shape iT

Cina

Shake cu All I Need Meal de la Shape iT și adaugi aroma dorită.