Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Cum ne păstrăm unghiile sănătoase

11.11.2015

Unghiile tale sunt casante, pătate sau sunt foarte flexibile? Nu intra în panică, pentru a rezolva această problemă este nevoie doar de câteva gesturi simple și un stil de viață mai sănătos. Unghiile fragile sunt foarte subțiri și se pot rupe chiar și la activități normale și care nu presupun nicio presiune asupra unghiilor.  

Fragilitatea unghiilor poate indica o lipsă de biotină, o vitamină din complexul B care este esențială pentru sănătatea părului și a unghiilor.

De aceea, specialiștii recomandă includerea în dietă a ciupercilor și a fructelor, precum grepfrut, banane și căpșuni.

De asemenea, ruperea unghiilor poate fi o consecință a deficitului de fier sau zinc din organism, motiv pentru care este indicat să consumi carne roșie, verdețuri și morcovi, pește și produse lactate.

Pentru o îngrjire eficientă a unghiilor, este necesar să le porți o perioadă tăiate mai scurt.

O dată pe săptămână, este indicat să le ții la înmuiat într-un vas cu ulei de măsline încălzit, în care ai adăugat și puțin suc de lămâie.

Iar în cazul în care stai foarte mult cu mâinile în apă și substanțe chimice, este necesar să porți mănuși, întrucât substanțele chimice atacă atât pielea, cât și unghiile.

De multe ori unghiile casante pot ascunde boli precume: anemia, hipotiroidism sau hipertiroidism.

Specialiștii ne sfătuiesc să nu tăiem cuticulele, deoarece acestea au rolul de a proteja unghia.

După baie, impinge cuticulele spre baza unghiilor cu ajutorul unui bețișor de lemn, însă nu le tăia.

ALL IN A DAY Multivitamin for Women combină într-un mod excepțional vitaminele, minerale și antioxidanții, extrase toate din cele mai bune resurse naturale. Fiecare capsulă conține

 • Complexul de vitamine B obținut din extract de gvajave, busuioc și coajă de lămâie,  conține o combinație din vitaminele B1, B2, B3, B5, B6 in B9
 • Magneziu pur din apă de mare, care ajută la reduceera oboselii după o zi lungă și stresantă
 • Vitamina C din fructe de rodie, care este unul din elementele cheie ale formării colagenului și astfel pentru a asigura elasticitatea și fermitatea pielii.
 • Seleniu natural, ajută la funcționarea normală a glandei tiroide, care joacă un rol important în secreția hormonală.
 • Resveratrol din struguri roșii, este cel mai puternic antioxidant și protejează starea de sănătate a inimii
 • Vitamina E, în combinație cu vitamina C, ajutăă la protejarea fiecărei celule a corpului împotriva efectelor negative ale radicalilor liberi.

Multivitamin for Women este recomandat pentru femeile care:

 • Doresc să-ți mențină starea de sănătate cu ajutorul derivatelor naturale din vitamine, minerale și antioxidanți,
 • Au nevoie de spirjin pentru menținearea unei pieli frumoase și întinse, fără semene vizibile de îmbătrânireși menținerea calității unghilor și părului,
 • Doresc să mențină funcționarea nromală a glandei tiroide, și astfel să evite orice probleme ar putea apărea datorită unei nefuncționări corecte,
 • Sunt deseori supuse stresului și au un ritm de viață alert,
 • Suferă de lipsă de energie și sunt obosite des