Cum te ajută cafeaua verde să slăbești?

Silueta perfectă este un deziderat al multor femei însă puține dintre ele înțeleg că succesul în slăbire se obține doar atunci când acționezi pe toate cele trei direcții principalearderea grăsimilor, evacuarea toxinelor, eliminarea retenției de apă. Înfometarea și dietele drastice nu sunt și nu au fost niciodată o soluție pentru că îți vor dăuna grav sănătății. Dacă între a te ”hrăni” și a te ”răni” stă doar un singur ”h” la fel de mic este și pasul de la metodele extreme de slăbit la îmbolnăvire. De aceea noi îți propunem o cale de slăbire alternativă mult mai eficientă și cu rezultate durabile în timp!

image

La Sensilab, suntem o echipă de specialiști dedicați problemelor tale de sănătate și frumusețe fizică și psihică. Îți aducem cea mai largă gamă de produse pentru slăbit și înfrumusețare din România, din ingrediente naturale de cea mai bună calitate.

Produsul pe care ți-l prezentăm astăzi nu face excepție de la regulă, ci este un veteran al produselor destinate câștigării luptei cu kilogramele supărătoare.  CAFEAUA VERDE, căci despre ea este vorba, este ingredientul principal al produsului Green Coffee, alături de Guarana și Niacină (Vitamina B3).

Cum te poate ajuta produsul Green Coffee să slăbești?

Boabele de cafea verde sunt exact ca și cele pe care le găsim pe piață singura diferență fiind că acestea nu sunt prăjite! Procesarea boabelor de cafea verde la o temperatură ridicată distruge  principalul ingredient cu rol de slăbire: Acidul Clorogenic.

Notorietatea de care se bucură acidul clorogenic ca supliment pentru slăbit se datorează studiilor doctorului Mehmet Cengiz Oz. El a testat pe mai multe grupe de pacienți extractul de cafea foar­te bogat în acid cloro­genic, constatând după mai multe săptămâni de tratament o scă­dere a greutății subiecților obezi cu 5% în medie. Este un rezultat fantastic, având în vede­re că toți cei testați nu au ținut nicio dietă specială și nici nu au făcut un program de exerciții fizice.

Cum e posibil un rezultat atât de bun?

Ei bine, ex­tractul de cafea produce în timp o adevărată revoluție, acționând în organism pe cinci căi simultan:

1. Încetinește timpul de absorbție al zaha­rurilor din alimente, menținând constantă gli­cemia, ceea ce îm­piedică apariția senzației de foame.
2. Inhibă procesul de transformare a glucozei serice în țesut gras.
3. Reglează activitatea sistemului nervos, reducând reactivitatea la stres și accesele de foame paroxistică.
4. Împiedică inflamarea țesuturilor adi­poase, in­hibând astfel formarea celulitei.

5. Stimulează termogeneza ( procesul de încălzire corporală) având același efect asupra organismului la fel ca și exercițiile fizice. Astfel este augmentat procesul de ardere a grăsimilor, este stimulată digestia și crește nivelul de energie în organism.

Extractul de Guarana.

Conține o substanță chimică denumită guaranină, ce acționează precum cofeina însă nu are efectele dăunătoare ale acesteia.  Mai conține teobromină si teofilină, substanțe care se regăsesc și în ciocolată și care au proprietăți termogenice și de îmbunătățire a stării psihice. Mai mult decât atât, guarana îți va suprima senzația de foame, îți întărește imunitatea și sistemul respirator, ajută la înlăturarea acidului lactic și te ajută să ai un randament fizic mai bun.

Niacina (Vitamina B3)

Este implicată în peste 50 de procese metabolice care au menirea de a transforma carbohidrații în energie. Totodată ea este responsabilă pentru menținerea nivelului colesterolului și a trigliceridelor la un nivel optim. Niacina are o legătură directă cu starea de spirit și dispoziția, deoarece hormonii echilibrului psihic depind de acțiunea acestei vitamine. În consecință, urmările deficitului de niacină sunt depresiile, anxietatea și lipsa de încredere în forțele proprii. Nici o alta vitamină și nici o altă substanță nutritivă implicată în metabolism nu pătrunde atât de profund în zona limitrofă dintre trup și suflet. În aceasta constă unicitatea fascinantă a acestei vitamine.

Astfel dacă vrei să:

  • Ai parte de o slăbire sănătoasă;
  • Reduci pofta de mâncare și de dulce;
  • Ai mai multă energie și să-ți îmbunătățești starea de bine;
  • Reduci celulele de grăsime din corp fără diete drastice și prea multă mișcare fizică;
  • Reduci incidența de apariție a afecțiunilor cardiovasculare și să stimulezi proprietățile depurative ale ficatului; 

Încearcă Green Coffee și vei avea așteptările satisfăcute garantat!

Așadar Green Coffe este un produs de excepție care combină cu măiestrie ingredientele de mai sus într-un efect sinergic imbatabil ce te va ajuta să slăbești frumos și sigur și să te simți bine în pielea ta oricând!

Încearcă-l și tu și nu vei regreta!