Este curcuma bună pentru slăbit- ce este adevărat și ce nu?

Curcuma este un condiment indian iubit pe întreg globul. Praful galben-auriu este utilizat în diverse mâncăruri gustoase, dar are și efecte benefice asupra sănătății și siluetei.

image

Curcuma acționează ca și un agent antioxidant, antiviral, antibacterial și antifungal. Dar poate ajuta curcuma și în procesul de slăbire?

Răspunsul este un DA cu litere mari!

Curcuma previne dezvoltarea celulelor grase și ajută în procesul de slăbire.

Cercetările arată că curcumina, substanța activă din curcuma, reglează metabolismul grăsimilor care joacă un rol important în dezvoltarea obezității.

Susține orice dietă și accelerează procesul de slăbire

Dieta joacă un rol important în procesul de slăbire. Utilizarea condimentelor și a ierburilor ca și ingrediente în felurile de mâncare gătite poate juca un rol important în a slăbi sănătos. Curcuma este unul dintre condimentele care care sunt foarte eficiente în a îndeplini acest rol.

Curcuma are un potențial ridicat de a arde grăsimile, de asemenea este bogată în fibre, fapt ce contribuie la o digestie îmbunătățită.

Curcuma poate transforma țesutul adipos alb în țesut adipos maro

Studiile au arătat că substanța activă din curcuma este eficientă în promovarea angiogenezei, proces necesar pentru creșterea țesutului adipos. Dar de vorbim despre crearea de țesut adipos când de fapt noi dorim să scăpăm de el? Exact aici intervine rolul curcumei. Curcumina ridică nivelul unui neurotransmițător care stimulează dezvoltarea țesutului adipos maro.

Cu toții știm despre țesutul adipos alb care depozitează grăsime, dar cercetările arată că țesutul adipos maro este de asemenea prezent în organismul nostru și ajută la lupta cu obezitatea. Cum este acest lcuru posibil? Principala sarcină a țesutului gras maro este a transforma energia din alimentație în căldură. Când țesutul gras maro este activat acesta va arde cantități ridicate de lipide și glucoză pentru termogeneză. Termogeneza joacă un rol important în procesul de slăbire.

Previne acumularea de grăsime abdominală

Curcumina reduce acumularea de grăsime, în special în zona abdominală, datorită efectului antiinflamator. Una dintre urmările existenței inflamațiilor în organisme este apariția obezității și a bolilor metabolice.

Nu ar trebui să existe niciun dubiu că curcuma este de un real ajutpor în procesul de slăbire. Tu mai ai nevoie de alte motive pentru a o include în dieta zilinică?

Chiar dacă mâncărurile pe bază de curcuma sunt gustoase pentru multe persoane, consumarea acestor mâncăruri zi de zi este aproape imposibilă, de aceea recomandăm consumarea suplimentelor naturale pe bază de curcuma. AVENOBO Curcuma de la Sensilab conține 400 mg de curcuma, și în plus conține și extract de piper negru, care crește rata de absorbiție a curcumei în organism.

Produse pentru tine

CURCUMA
-50%
Preț special 129,00  RON Preț obișnuit 258,00  RON
Vezi produsul