Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Dana: "EstroLux a fost exact ceea ce aveam nevoie!"

10.02.2021

Dana Hasmanová, în vârstă de 44 de ani, este o mamă ocupată cu familia și serviciul. După naștrea celor 3 copii, Dana a început să se îngrașe excesiv în zona abdominală și zona șoldurilor.

„Am fost întotdeauna subțire, dar după ce am născut cei 3 copii, hormonii mei au început au început să o ia razna și am ajuns de la 70 kg la 110 kg. M-am simțit groaznic de parcă nu aș fi eu. A fost foarte frustrant. Toate hainele mele ajuseseră să îmi fie miciMi-am pierdut încrederea în mine și am început să am probleme cu socializarea. Până când am spus: DESTUL! ”

Produsele Sensilab au ajutat-o

„Din păcate, nu am rezistat mult timp la nicio dietă... dar produsele Sensilab m-au ajutat. Le-am descoperit în timp ce navigam pe Internet, când căutam ceva să slăbesc, am început să le folosesc și m-au ajutat în drumul meu către un corp mai sănătosAm fost fascinată de gama largă de produse, accesibilitatea, compoziția produselor și de recenziile pozitive de pe site și rețelele sociale. ”

EstroLux mi-a schimbat viața

„EstroLux a fost exact ceea ce aveam nevoie pentru problemele mele - retenție de apă, dezechilibru hormonal, exces de greutate ...  Am observat o schimbare după o lună de utilizare, fără a-mi schimba în mod semnificativ dieta, fără mișcare în mod deosebit, iar cântarul a arătat brusc cu 6 kg mai puțin, a fost uimitor! Estrolux mi-a schimba complet viața. Starea mea de spirit s-a îmbunătățit, ma simt mai bine în pielea mea, nu mai am mâinile și picioarele umflate, am digestie mai bună. Motivația de a merge mai departe a fost imensă, am început să mănânc mai sănătos, să beau mai multă apă în mod regulat, să merg la plimbări mai lungi, viața a fost brusc mai frumoasă”.

Se simte minunat acum!

„Acum mă simt minunat, mai ușoară și mai bine dispusă! Urmez în continuare acest stil de viață și voi încerca cu siguranță celelalte produse Sensilab. Mă bucur că le-am descoperit!

EstroLux - natural, fără hormoni

Suferi de retenție de apă, dezechilibre hormonale și exces de greutate, precum Dana? Spune problemelor STOP cu EstroLux și echilibrează-ți nivelul de estrogen astăzi!


EstroLux 1+1 GRATUIT

Detoxifiere hormonală naturală cu acțiune 3-în-1 care ajută la reducerea nivelului de estrogen și restabilirea echilibrului hormonal.

EstroLux 1+1 GRATUIT -50%

Pret normal: 198,00 RON

Prețul tău: 99,00 RON

× Închide