Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

De ce mor bărbații mai repede decât femeile? Învață cum să trăiești mai mult și mai bine

18.12.2017

De două ori mai mulți bărbați suferă de boli de inimă decât femeile, iar numărul bolilor canceroase este mai mare la bărbați. Speranța de viață este de aproximativ cinci ani mai mică decât cea a femeilor. Citește cum să te protejezi de cele mai frecvente boli.

În plus față de factorii genetici, sfaturile de sănătate se concentrează mai mult pe femei, așa că mulți bărbați nu caută ajutor medical pentru prevenire. Un motiv posibil este că în trecut nu s-a considerat ca fiind necesar o preocupare pentru bunăstarea fizică și emoțională a bărbaților.

1. Ficatul gras

Ficatul este unul dintre organele cele mai importante din corpul nostru și singurul fără de care nu putem trăi. Este responsabil pentru mai mult de 500 de funcții diferite în organism.

Din păcate, stilului de viață modern este adesea dăunător ficatului nostru. Dacă mănânci o grămadă de grăsimi și zahăr, bei alcool sau ești expus toxinelor, îți împovărezi ficatul.

CE POATE SALVA UN FICATGRAS?

Dacă vrei să îți curăți ficatul, ai nevoie de antioxidanți. Se găsesc în sfeclă roșie, broccoli, ceapă, usturoi, roșii, lămâi, afine, grapefruit, legume cu frunze verzi și turmeric.

Pentru o curățare completă a ficatului, Hepafar Forte te ajută să îți detoxifiezi ficatul, astfel încât substanțele nocive care intră în corpul tău în fiecare zi să poată fi îndepărtate eficient. După programul de detoxificare hepatică timp de 3 luni, contaminanții sunt eliberați din ficat și eliminați din organism cu fibre Hepafar. În același timp, celulele hepatice sunt reconstruite.

Hepafar forte

Formulă revoluționară cu cele mai bune ingrediente pentru detoxifierea și regenerarea ficatului

Hepafar forte -14%

Pret normal: 69,00 RON

Prețul tău: 59,00 RON

× Închide

2. Diabetul zaharat

Nu e vorba numai despre dulciuri, chiar și carbohidrații (pâine, aluat și produse de cofetărie) sunt responsabili de creșterea zahărului din sânge. Consumul ridicat de zahăr poate interfera cu mecanismul de producere a insulinei. Acest lucru poate duce la pierderea de energie, creșterea poftei de mâncare și poftei de dulciuri, care poate duce în cele din urmă la diabet zaharat de tip 2.

Dar înainte de a dezvolta diabet de tip 2, există o perioadă în care poți preveni, sau cel puțin amâna, boala. De aceea ar trebui să iei măsuri pentru a-ți controla nivelul de zahăr chiar înainte de apariția unor probleme grave.

CUM MENȚIN UN NIVEL NORMAL AL ZAHĂRULUI DIN SÂNGE?

Trebuie să ai o dieta sanatoasă, un aport adecvat de lichide, exercițiile fizice si să-ți monitorizezi nivelului glicemiei. În plus, dacă alegi Diabetyn, cu doar 2 capsule pe zi, poți obține în mod natural o reglare a nivelului zahărului din sânge. Diabetynul ajută la menținerea nivelului zahărului din sânge, chiar și atunci când mănânci dulciuri.

3. Boli cardiovasculare

Arteroscleroza cauzează cel mai des atacurile de cord, dar aritmii cardiace si hipertensiunea arteriala îți pot pune viața în pericol.

O dietă sănătoasă și echilibrată este esențială pentru sănătatea inimii și a vaselor de sânge. Obezitatea, fumatul și inactivitatea fizică sporesc posibilitatea bolilor.

DEFICITUL DE MAGNEZIU POATE AVEA EFECTE NEGATIVE ASUPRA INIMII

Magneziul stimulează acumularea de elastină, lăsând pereții vaselor de sânge elastici. Previne chiar acumularea calciului și colesterolul din formarea de depuneri tari și previne crampe musculare, inclusiv cele ale pereților inimii și vaselor de sânge. Deoarece magneziul relaxează mușchii, funcționează și pentru scăderea tensiunii arteriale.

Prin urmare, este absolut necesar să iei suficient magneziu pentru a obține o inimă sănătoasă.

ALL IN A DAY Magnesium 375 mg

Mineral necesar pentru buna funcționare a tuturor organelor, inclusiv inima, ficat și mușchi.

ALL IN A DAY Magnesium 375 mg -72%

Pret normal: 69,00 RON

Prețul tău: 19,00 RON

× Închide