NOU- Ceai din plante pentru detoxifierea ficatului!

Grăbește-te!

De ce dietele urmate de unele vedete sunt problematice

26.04.2019

Beyonce este faimoasă și nu este nevoie să detaliem acest lucru, și la fel de faimoase sunt și dietele pe care aceasta le ține.

Cântăreața în vârstă de 37 de ani a revenit de curând pe scenă după nașterea gemenilor și a impresionat cu modul cum arată.

Întotdeauna fanii faimoasei cântărețe au fost interesați de dietele pe care aceasta le ține. Într-un documentar recent aceasta a vorbit despre reîntoarcerea pe scenă și eforturile pe care le-a depus pentru a reveni în formă. Aceasta a apelat la o dietă extrem de strictă pentru a-și recăpăta silueta ”La începutul dietei avem multe spasme musculare și nu mă simțeam bine deloc. Nu mă puteam concentra”. Beyonce continuă ”Pentru a-mi atinge țelurile, mi-am restricționat din alimentație pâinea, carbohidrații, zahărul, lactatele, carnea, peștele și alcoolul- și îmi este foame

Chiar dacă acest tip de dietă a funcționat pentru ea, acest lucru nu înseamnă că ar putea funcționa pentru oricine, iar mai mult de atât acest tip de dietă poate fi foarte dăunătoare.

Trebuie întotdeauna să iei în considerare că dietele vedetelor s-ar putea să nu funcționeze și pentru tine, indiferent că dieta vine de la Beyonce, Kim Kardashian sau Adele.

Eliminarea unor grupe întregi de alimente din planul alimentar poate conduce la lipsa unor nutrienți esențiali, vitamine și minerale, fapt ce va cauza dereglări majore în corpul tău. În plus întotdeauna când analizezi dieta unei vdete trebuie să ai în considerare că aceasta are în spatele ei o întreagă echipă de experți care o monitorizează și are grijă de ea.

La finalul interviului Beyonce admite că este lipsită de energie din cauza acestei diete ”Am copii, am soț. Trebuie să am grijă de corpul meu. Cu siguranță am mers prea departe cu această dietă. Am învățat o lecție de preț: niciodată nu mă voi mai supune la așa ceva”.

Medicii avertizează că urmarea oricărei diete stricte poate avea consecințe grave, de aceea se recomandă ca orice dietă adoptată să fie moderată, să nu se elimine grupe întregi de alimente din meniu, deoarece fiecare are rolul ei.

O dietă moderată asociată cu un supliment alimentar natural și eficient poate face minuni pentru tine, în doar 15 zile!

Pachetul Silueta Perfectă este ceea ce ai nevoie:

  • Slăbire rapidă în doar 15 zile
  • Reduce balonarea și umflarea cu 60%
  • Reduce dimensiunea taliei
  • Elimină celulita
  • Arde grăsimile de 5 ori mai intens decât alte produse

 sursă: www.vox.com