Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

De ce este atât de greu să slăbesc?

17.08.2017

Și tu faci eforturi pentru a slăbi, dar totul pare fără rezultat? Cauza problemei tale s-ar putea afla într-una din următoarele situații:

Retenție de apă

Este posibil ca organsimul tău  să rețină prea multă apă, iar excesul de apă din organsim provoacă stările de balonare, umflare a membrelor și reținerea toxinelor. În plus, toxinele favoriează formarea depozitelor de grăsime, în special cele abdominale. Pentru eliminarea lichidelor în exces îți recomandăm să reduci cantitatea de sare consumată, să te hidratezi cu apă mși să ai o alimentație bogată în potasiu.

Metabolism lent

Metabolism lent este atunci când corpul acumulează mai multe calorii decât arde. Un metabolism lent împiedică procesul de slăbire și favorizează acumularea de kilograme în plus. Apariția acestuia este favorizată de stres și o viață sedentară. Îți recomandăm să introduci măcar un minim de activitate fizică zilinică, acesta te va ajuta la construcția mesei musculare, mușchii sunt cei mai mari consumatori de energie.

Digestie înceată

Cauzele unei digestii încete pot fi multiple, de la stres, la o alimentație deficitară până la diverse afecțiuni. Cel mai fercvent digestia lentă este cauzată de lipsa fibrelor de calitate în alimnetație.

Pentru 3 probleme Sensilab îți recomandă 3 produse deosebite, cu ingredinte testate clinic că funcționează:

  • WaterOut pentru retenția de apă
  • SlimJoy capsule pentru a reduce absorbția zaharurilor și grăsimilor
  • Psyllislim- băutură cu conținut de fibre de cea mai bună calitate pentru o digestie perfectă