Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

De ce este greu să îți menții greutatea

01.06.2016

Experții sunt unanim de acord că pentru a menține o greutate corporală sănătoasă este nevoie de o altă abordare spre deosebire de pierderea în greutate. După ce procesul de slăbire se încheie, organisum este astfel programat să recâștige ”abundeța” dinainte de a pierde kilogramele în plus.

Un grup de cercetători au efectuat un studiu timp de 6 ani pe 16 persoane, iar rezultatele nu au fost foarte îmbucurătoare pentru cei care urmează cure de slăbire. Subiecții au făcut parte din categoria persoanelor care au avut nevoie să slăbească. Aceștia au urmat o dietă strictă, în urma căreia au slăbit, dar în câteva luni de la finalizarea dietei aceștia au recâștigat toate kilogramele în plus, chiar mai multe.

Organismul se obișnuiește să consume mai puține calorii

Potrivit experțiilor, principalul motiv pentru greutatea redobândită după dietă, este încetinirea ratei metabolice, un fenomen numit adaptare metabolică. Practic organismul va încerca să stocheze tot aportul de hrană.

De ce ne este foame tot timpul?

Problema cu persoanele care doresc să își mențină greutatea este că se confruntă cu o stare de foame constantă. Cauza din spatele acestui fenomen este un hormon numit leptina, acest hormon controlează senzația de foame.

Restricția numărului de calorii și exercițiile fizice nu sunt suficiente

Cercetătorii au convenit asupra faptului ca menținerea greutății este mai mult o chestiune biologică decât psihiologică, care să țină de voința noastră.

Cum poți accelerea metabolisul?

Pentru menținerea unei greutăți sănătoase după dietă este esențial să acceleramăm metabolismul. Există mai multe modalități de accelerare a metabolismului:

  • O alimentație regulată, sănătoasă și echilibrată (3 mese principale și 2 gustări)
  • Creșterea masei musculare, mușchii fiind mari consumatori de energie
  • Folosirea suplimentelor naturale protrivite

Metabolism Boost: o soluție completă și eficientă la îndemâna ta!

Capsulele Metabolism Boost conțin extracte de papaya și Algea® Food Phyto, care inhibă absorbția grăsimilor ingerate, accelerează arderea depozitelor de grăsime în tot corpul.

Este foarte important să nu diminuăm importanța hranei pe timpul dietei: consuma fibre, anitoxidanți, hidratateaz-te și fă mișcare zilnică. Toate acestea combinate te vor conduce spre succes!