Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

De ce nu este bine să te înfometezi?

22.05.2015

Înfometarea sau restricția calorică severă este o practică frecventă în rândul persoanelor atrase de mirajul unei siluete dobândite rapid.  Mare atenție! Pe lângă faptul că există riscul carențelor de vitamine și minerale, infometarea duce la multe efecte neplăcute asupra organismului pe care le vom prezenta în rândurile de mai jos.

Apariția efectului Yo-Yo

Datorită infometării și dietei excesiv hipocalorice, care implică un aport extrem de mic de calorii, metabolismul tău va fi încetinti cu cel putin 20-25%. Acest lucru va face ca organismul să intre într-o stare de repaus în care, pentru a face economie, conservă energie și păstrează rezerve de grăsime.  Când încercăm apoi să revenim la normal, metabolismul rămâne în acea stare de încetinire și orice surplus de calorii cu care nu a avut pana acum de-a face se va depune ca țesut adipos. Consecința va fi acumularea de kilograme noi rapid și sigur. 

Deteriorarea mușchilor

Atunci când depozitele de glicogen s-au epuizat şi nu mai suplimentăm necesarul de energie prin alimentaţie, nivelul zahărului în sânge scade, proteinele care alcătuiesc muşchiul fiind transformate în glucoză şi arse în procesele naturale ale organismului. Pe măsură ce muşchiul este deteriorat, minerale importante sunt, şi ele, eliminate din organism, printre care potasiul, sodiul şi calciul, cu consecinţe grave asupra sănătăţii.

Creierul nu mai funcționează la parametri normali

Creierul folosește 50% din totalul de energie corporală, iar atunci când nu suplimentăm nivelul energetic printr-o alimentație echilibrată acesta are de suferit.  Aportul prea mic de calorii va avea efecte psihoemoționale puternice: nervozitate, anxietate, apatie, hiperemotivitate, depresie, rezistență foarte scăzută la stres. 

Sistem imunitar slăbit

Datorită privării organismului de elementele nutritive esențiale, celule imunitare din organsimul tău nu vor mai fi în gardă. Acest lucru va duce în timp la creșterea riscului de a dezvolta anumite boli și afecțiuni, organismul având o rezistență scazută împotriva acestora. 

În concluzie, trebuie să reții că pentru a slăbi sănătos este nevoie de mese regulate și o dietă care să-ți asigure un aport suficient de nutrienți pentru ca organsimul tău să funcționeze corect.

Sensilab recomandă Garcinia+ Malinie

Beneficiile produsului:

 • 100% natural.
 • Dizolvă grăsimile din zonele problematice (șolduri, coapse și abdomen)
 • Mărește termogeneza
 • Ajută la digerarea și asimilarea corectă a alimentelor consumate
 • Scade aciditatea din sistemul digestiv
 • Suprimă pofta de mâncare 
 • Neutralizează efectele greșelilor alimentare
 • Accelerează metabolismul și stimulează digestia
 • Contribuie la reglarea greutății
 • Îți oferă nutrienți necesari pe timpul curei de slăbire
 • Crește secreția de seroronină