De ce nu scapi de burtă

burta

image

Te întrebi adesea de ce nu reușești să scapi de grăsimea de pe burtă și nu știi ce să mai faci ca să ai un abdomen perfect tonifiat?  Mergi la sală frecvent, ții dietă dar nimic nu funcționează? 

Fii atentă la câteva lucruri pe care este posibil să le faci și care te împiedică  să scapi de grăsimea de pe burtă

image

Nu practici antrenamentele potrivite.

Este bine să faci abdomene însă trebuie să știi ca nu este indicat să exagerezi sau să te concentrezi numai pe ele.

Abdomenele întăresc mușchii stomacului făcându-i mai fermi. Însă ele ajută mai degrabă la slăbirea generală a organismului și nu atât de mult la  reducerea grăsimii din zona abdominală.

Există și alte exerciții mult mai eficiente cum ar fi cele cardio: alergarea in aer liber, mersul pe jos, înotul care antrenează mușchii din partea de jos a abdomenului  arzând în felul acesta mai multe calorii.

Consumi multă sare.

Un consum excesiv de sare favorizează apariția balonării. Ai mare grijă la cantitatea de sodiu pe care o incluzi în alimentație mai ales la cea ascunsă în alimentele procesate din comerț. Poți înlocui sarea de masă obișnuită cu sare de mare sau sare Kosher care au un conținut redus de sodiu.

Nu consumi suficiente alimente bogate in magneziu.

Magneziul este un mineral care ajută foarte mult în cura de slăbire. Conform unui studiu publicat in 2013 in Journal of Nutrition, se pare că o cantitate mai mare de magneziu este asociată cu cantități mai mici de glucoză și insulină în sânge ( factori determinanți pentru acumularea grăsimii).

Mai mult decât atât un supliment pe bază de magneziu are efecte benefice în reducere retenției de lichide în timpul ciclului menstrual.

Nu te odihnești suficient.

Dacă nu dormi suficient acest lucru va avea un impact negativ asupra taliei tale întrucât oboseala stimulează creșterea nivelului de grelină, un hormon responsabil cu antrenarea  senzația de foame.  În felul acesta îți va fi mult mai greu să reziști în fața tentațiilor culinare și foarte posibil vei consuma mai multe alimente bogate în grăsimi.

Nu ai renunțat încă la zahăr.

Există o legătură foarte strânsă între  creșterea nivelului de grăsime din zona abdominală și

consumul de zahăr. Învață să înlocuiești sucurile carbogazoase dulci cu apă plată sau ceaiuri neîndulcite, renunță la dulciurile nesănătoase din comerț iar la nevoie folosește îndulcitor stevia care are zero calorii! 

Tu ce trucuri  folosești pentru a scăpa de grăsimea de pe  burtă?

 

Produse pentru tine

CONTROLUL POFTELOR
-67%
Preț special 125,90  RON Preț obișnuit 381,14  RON
Vezi produsul
PĂR ȘI PIELE
-54%
Preț special 124,99  RON Preț obișnuit 268,99  RON
Vezi produsul