Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

DE CE PÂINEA ALBĂ ARE ACELAȘI EFECT ASUPRA CORPULUI CA O GOGOAȘĂ

09.01.2018

Pentru că organismul nostru consideră că este un zahăr simplu. Pentru corpul tău este ca o gogoașă sau ca orice alt lucru dulce - chiar dacă s-ar putea să nu se simtă așa atunci când o înmoi în sosul preferat. De aceea este rău să mănânci în mod obișnuit rulouri de pâine albă sau altele ca pastele, pâinea, orezul etc. Deci, de ce corpul nostru vede pâinea ca pe un desert? Pentru că nu are fibre.

Da, știm. Este foarte dificil să nu spui nu unui rulou moale, parfumat și proaspăt. Dacă ești obișnuit cu textura și gustul alimentelor din făină albă, tot ce este integral sau similar, nu mai are gust bun.

De ce avem nevoie atât de mult de fibre?

Din punct de vedere al evoluției, corpul nostru a trebuit să se adapteze la utilizarea fibrelor pur și simplu pentru că erau disponibile sub formă de ierburi comestibile (pe care noi le cultivam mai târziu în toate cerealele moderne), fructele și alte plante sălbatice cu un conținut ridicat de fibre pe care le-am mâncat alături de carbohidrați. Flora intestinală s-a adaptat la ele – în intestinele noastre există o mulțime de microorganisme care coexistă alături de noi, atâta timp cât le oferim mâncarea lor

Fibra încetinește absorbția zahărului

Un avantaj al fibrei este că ne ajută să conservăm o sursă importantă de combustibil - zahărul. Ne împiedică organismul să-l folosească prea repede.Fibrele ajută la menținerea nivelului de zahăr și al energiei, dar ne și țin de foame pentru mai mult timp.

Fibrele stimulează digestia și elimină corpul de substanțe nocive

Probabil că nu trebuie să explicăm de ce digestia accelerată este un lucru bun. În afară de accelerarea digestiei, fibrele au capacitatea de a se lega de substanțele dăunătoare. De asemenea, ajută la scăderea în greutate prin: suprimarea poftei de mâncare, accelerarea digestiei și menținerea colonului sănătos.

Nu consumăm suficiente fibre și nici nu ne place

Acesta este un fapt trist. Trebuie să fim realiști: majoritatea dintre noi nu avem timp să ne planificăm mesele astfel încât să includă o mulțime de fructe, legume și produse din cereale integrale. Unora nici măcar nu le place acest tip de mâncare. Deci, ce poți face dacă vrei în continuare o digestie bună care va ajuta la scăderea în greutate? Puteți obține cea mai bună fibră disponibilă - tipul a cărui efecte sunt confirmate prin studii.

Sensilab recomandă Hepafar Fibers

Fibrele active și solubile absorb apa în intestin și leagă toxinele pe care apoi le expulzează din organsim.

Băutură cu fibre hidrosolubile, care contribuie la detoxifierea organismului.

  • Contribuie la eliminarea toxinelor din organism
  • Bogat în fibre, care ajută la elimnarea toxinelor și astfel la detoxifierea ficatului

Hepafar Fibers

Băutură cu fibre hidrosolubile, care contribuie la detoxifierea organismului.

Hepafar Fibers -43%

Pret normal: 69,00 RON

Prețul tău: 39,00 RON

× Închide