Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

De ce să alegem ALL IN A DAY?

25.09.2015

ALL IN A DAY este o linie completă, naturală 100% de vitamine, minerale și alți micronutrienți.

Este o gamă de produse noi, o raritate pe piața de profil. Nutrienți 100% naturali sunt foarte greu de obținut. Cele mai multe din vitaminele și mineralele de pe piață sunt produse din derivați sintetici, iar organismul noastru nu le va absorbi în totalitate, față de cele extrase din surse naturale. Linia Sensilab ALL IN A DAY conține ingrediente din derivate naturale pe care organismul nostru le poate utiliza în proporție de 100%.

Multivitamine pentru femei

Vitamine, minerale și antioxidanție care păstrează sănătatea și frumusețea fiecărei femei. Este o combinație de vitamine din complexul B, magneziu, vitamina C, seleniu, resveratrol din struguri roșii, vitamina E. Acșiunea produsului a fost întărită prin adăugarea  a 11 combinații de concentrat de la 11 legume și fructe, care ajută la menținerea vitalității și energiei.

Calciu + Vitamina D

Combinație de calciu extras din coral și vitamina D extrasă din ciuperci. Calciul este necesar pentru menținerea sănătății oaselor și dinților și joacă un rol foarte important în funcția musculară. Vitamina D contribuie la o absorbție/ utilizare normală a calciului.

Magneziu 375 mg

Conține magneziu natural marin, cu o orginie geografică care îi permite un profil mineral unic. Procesul de producție fără utilizarea de solvenți chimici oferă cea mai bună calitate a magneziului și mai puțin sodiu și clor. Acesta contribuie la funcționarea normală a musculaturii, reduce oboseala și epuizarea, susține sistemul nervos și contribuie la echilibrul de electroliți în organism.

ALL IN A DAY Magnesium 375 mg

Mineral necesar pentru buna funcționare a tuturor organelor, inclusiv inima, ficat și mușchi.

ALL IN A DAY Magnesium 375 mg -72%

Pret normal: 69,00 RON

Prețul tău: 19,00 RON

× Închide

Vitamina C 500 mg

Vitamina C naturală, extrasă din măceș, oferă organismului o doză mai mare decât doza zilnică recomandată. Vitamina C susține sistemul imunitar, reduce oboseala și stările de epuizare și este un puternic antioxidant.

Vitamina C

Combinație naturală de vitamina C și extract de măceș pentru stimularea sistemului imunitar și prevenirea oboselii.

Vitamina C -24%

Pret normal: 45,00 RON

Prețul tău: 34,00 RON

× Închide

Resveratrol

Conține extract de struguri albi și lăstari de viță de vie. Aceste două componente conțin cea mai bună combinație de resveratrol și alți polifenoli pentru un efect maxim al produsului. Acesta are o activitate antioxidantă puternică, inhibă îmbătrânirea organismului, are un conținut ridicat de polifenoli naturali și reduce formarea de radicali liberi.

Complexul de vitamine B

Conține o combinație de extracte organice obținute  din guajava, busuioc și lămâie, care este o sursă remarcabilă și de vitamina B. Complexul natural de vitamine B contribuie la sănătatea pielii, sprijină sistemul nervos și funcțiile mentale, previne oboseala și lipsa de energie.