Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

De ce să alegi cafea verde?

04.03.2016

Cafeaua verde se referă la boabele de cafea care nu sunt prăjite.  Prin prăjire, boabele de cafea capătă culoare brună și își pierd o parte din proprietățile naturale, dar și din proprietățile de slăbire și detoxifiere. 

Fiind atât de celebră, dieta cu cafea verde a intrat și în atenția nutriționiștilor și cercetătorilor. Astfel că un număr foarte mare de studii au fost realizate și publicate. Studiile demonstrează că cei care au consumat suplimente cu cafea verde, indiferent de țară sau de rasă, au pierdut până la 35% din greutate, în timp ce loturile placebo au pierdut 0,5-1% din greutate.

Produsul Green Coffe conține acid clorogenic într-un procent de cel puțin 45%, şi este un antioxidant puternic care protejează organismul împotriva efectelor negative ale radicalilor liberi. În plus, consumul de antioxidanți este recomandat în special în timpul programelor de reglare a greutăţii corporale, atunci când corpul nostru consumă cantități mari de energie. 

De ce să alegi Sensilab?

Sensilab este o companie farmaceutică de renume, cu sediul central în Luxembourg, cu peste 280 de angajați care dezvoltă zilnic produse calitative, în conformitate cu cele mai stricte standarde europene. Toate produsele sunt fabricate în Uniunea Europeană, în 2 linii de producție, în Polonia și în Slovenia.

De ce să alegi Green Coffee de la Sensilab?

Cafeaua verde marca Sensilab este produsă în Uniunea Europeană, în Slovenia, cu tehonologii care respectă cele mai înalte standarde GMP (Good Manufacturing Practice) și HACCP (Hazzard Analysis and Critical Control Points). Toate ingredientele utilizate sunt naturale, de top provenite de la cei mai buni furnizori. Produsul nu conține gluten, lactoză sau organisme modificate genetic.

Pe lângă calitatea ridicată a produsului Green Coffe de la Sensilab, vei beneficia de cel mai bun preț de pe piața din România.

Atunci de ce ai plăti mai  mult pentru produse ale căror calitate și origine nu pot fi verificate?

Recomandarea Sensilab

Este indicat să încerci și un regim alimentar sănătos și să găsești timp pentru mișcare. Cu un stil de viață cât mai sănătos în dieta cu cafea verde, te vei bucura de rezultate incredibile într-un timp cât mai scurt. Nu este necesar să renunți la “bunătăți”, dar le poți consuma în cantități mai mici. Dacă nu reușești, poți menține stilul de viată obișnuit în dieta cu cafea verde, însă ritmul de slăbire va fi mai lent.