Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Detox: mix sau adevăr?

14.08.2014

DETOXIFIEREA reprezintă procesul metabolic prin care se realizează eliminarea sau neutralizarea substanţelor toxice din organism prin sânge

Corpul uman are o funcţie de detoxifiere naturală, prin intermediul ficatului, rinichilor şi a tractului gastro-intestinal inferior. Cercetările au arătat că nu întotdeauna organismul nostru poate să elimine o varietate de toxine şi chimicale care sunt ingerate zi de zi. Curăţarea colonului este extrem de benefica sănătăţii.

În mare parte detoxifierea reprezintă curăţarea sângelui. Acest lucru se efectuează prin înlăturarea impurităţilor din sânge în ficat, acolo unde toxinele sunt procesate pentru a fi eliminate. Corpul de asemenea, reține toxine prin intermediul rinichilor, al intestinului, al plămânilor, al limfei şi al pielii. 

Avantajele detoxifierii:

  • Stimulează ficatul să îndepărteze toxinele din organism;
  • Alimentează corpul cu nutrienti sănătoşi;
  • Promovează eliminarea toxinelor prin intestin, rinichi şi piele.

Detoxifierea poate include recomandări nutriţionale şi suplimente, dar şi exerciţii.

Mai jos vă punem la dispoziţie o listă cu program Detox de unde puteţi să îl alegeţi pe care vi se potriveşte cel mai bine:

Detoxifierea VINTAGE: aici se consumă doar alimente usoare, se beau zilnic ceaiuri drenante (floarea-soarelui, flori de cireş), se pune accent pe supe-cremă de legume, se mănâncă în fiecare zi legume şi fructe.

Detoxifierea EXPRESS: vom elimina carnea, zaharurile rafinate, untul, prăjelile, produsele de patiserie, se adoptă o alimentaţie simplă bazată pe fruct de sezon, se limitează drastic sarea din legume.

Detoxifierea BIO-POFTICIOASĂ: se reduc alimentele care provoacă aciditate organismului, se renunţa la dulciuri;

BASIC DETOX, Programul cuprinde 4 sucuri naturale din fructe şi legume, o salată şi un supliment proteic la prânz (preparat din quinoa sau tofu) şi o supă la cină;

ADVANCED DETOX, Constă în 6 mese pe zi ce vor fi consumate din două în două ore, din care 4 sucuri, o salată la prânz şi o supă seara.

Soluția Sensilab: 10 Days Detox

Cel mai rapid program de detoxificare!

10-Days Detox este un produs revoluţionar, care poate elimina multe boli și probleme cu care vă confruntaţi.

Acesta este un program de detoxificare în trei etape, care oferă un ghid practic pentru detoxificare, sfaturi prin e-mail și suplimente nutritive, care reglează metabolismul, elimină radicalii liberi, curăţă ficatul şi detoxifică tractul digestiv.