Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Dieta anti candida te ajută să scazi în greutate?

14.11.2014

Nimănui nu îi place să audă că ar avea probleme de sănătate. Dar, de fapt este mai bine să știi adevărul pentru a ști cum să acționezi. Cu toții avem bacterii, atât bune cât și rele, în interiorul și în jurul nostru. De fapt, avem aproximativ 100 de trilioane de bacterii în intestin și în jurul corpului nostru.

Cheia sănătății este de a găsi un echilibru perfect între bacteriile bune și cele rele. Dar atunci când bacteriile rele ies de sub mână, pot provoca probleme de sănătate și creștere în greutate nedorită.

Dacă te aflii în incapacitatea de a slăbi sau ai luat brusc în greutate în ciuda unei alimentații riguroase, trebuie să știi că aceasta problemă poate fi cauzată de candida. Urmând dieta candida cu ajutorul programului nostru 30 Days Candida Solution poți pierde și 4 kilograme pe lună.

Atât bărbații cât și femeile pot avea candida, un agent patogen care se hrănește cu alimente procesate și rafinate din grâu, produse lactate, zahăr și conservanți

Îți expunem 6 semne care te avertizează că ai candida:

Te simți extrem de obosit sau letargic tot timpul

Dormi mai mult de 10 ore pe noapte și tot simți că nu este de ajuns? Dacă letargia continuă pe parcursul zilei, ești lipsit de energie și chef este posibil să ai candida

Ceață pe creier, memorie scurtă sau lipsa de concentrare

Găsești greu să te concentrezi indiferent de sarcina pe care trebuie să o îndeplinești. Gândirea este încețoșată și îți vine tare greu să te concentrezi indiferent de situație. Nu îți mai poți aminti în detalii fapte din trecutul recent

Modificări ale dispoziției, furie, anxietate sau depresie

Nu fii surprins dacă ai suferit sau suferi de emoții pe care nu le poți controla. Studiile arată că intestinul este ca și cum ai avea un al doilea creier. Așadar cum îl hrănești afectează îm mod direct starea de spirit și emoțiile.

Pofte puternice pentru alimente bogate în carbohidrați și dulciuri

Candida duce la o afecțiune numită ”intestin permeabil”, unde mucoasa intestinală are ”lacrimi mici”. Acest lucru înseamnă că mâncarea nu este absorbită sub formă de nutrienți dar în schimb devine toxină în sânge.

Cu atât de puțini nutrienți absorbiți, îți este foame tot timpul. De multe ori cel mai simplu este să pui mâna pe o pizza sau un sandwich, alimente bogate în amidon, deoarece acestea sunt disponibile peste tot. Dar aceste alimente se transformă foarte ușor în zahăr, exact de ce are nevoie candida pentru a se hrăni.

Infecții ale pielii și fungice

Psoriazisul de exemplu este foarte comun la persoanele care au candida. Trebuie să știi că atunci când experimentezi o infecție fungică, trebuie să lași la o parte carbohidrații care se transformă în zahăr și aplică dieta anti-candida pentru câteva zile pentru a reveni la normal.

Probleme digestive, balonare, diaree sau constipație

Un lucru este sigur atunci când ai candida: dezvolți o sensibilitate alimentară pentru alimentele care conduc la candida: grâu, cafea, produse lactate, zahăr și ingrediente procesate.

Un regim alimentar în care predomină alimentele reale cum ar fi: legumele fără amidon, proteine, fructe un conținut scăzut de zahăr te vor ajuta să îți recuperezi sănătatea tractului digestiv.

Atunci când ai candida trebuie să oferi o atenție deosebită modului în care de hrănești, mai ales atunci când ești pe fugă.  Cu ajutorul programului de 30 de zile 30 Days Candida Solution, vei învăța care sunt alimentele de care trebuie să te ferești, cum ar trebui să arate dieta ta zilnică, plus te vei bucura de suplimentele alimentare cu ingrediente 100% naturale care te vor ajuta să elimini proliferarea candidei în 30 de zile.

30 Days Candida Solution

  • 6 luni de dietă anti-candida în doar 30 de zile
  • O combinaţie de extracte naturale cu acţiune dovedită împotriva candidei
  • Elimină înmulţirea excesivă a candidei
  • Atenuează și îndepărtează toate simptomele asociate cu proliferarea candidei