Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Dieta cu apa

04.07.2014

Dieta cu apă este tot mai apreciată în zilele noastre, existând mai multe variante dintre care fiecare îşi poate alege regimul hidric cel mai potrivit. Dieta cu apa este simplă şi se dovedeşte a fi foarte eficientă. Dacă vei urma aceasta dietă timp de cel puţin două săptămâni, cu siguranţă vei scăpa de aproximativ 4-5 kilograme.  Acest proces este util şi persoanelor care  pur şi simplu vor să se menţină  sănătoase.

Apa reprezintă 66% din organismul uman. Consumul insuficient de apă poate duce la dureri de cap, infecţii urinare şi pietre la rinichi.

În afară de faptul că este indispensabilă, apa are şi rol terapeutic. Ea trebuie consumată în cantităţi cât mai mari ( cel puţin 2 l pe zi ) dar băută dimineaţa, înainte de micul dejun, are efect benefic asupra organismului.

Conform cercetătorilor, apa băută înainte de mese accelerează senzaţia de saţietate. Cei care beau 500 ml de apă înainte de masă consuma mai puţine calorii decât cei care nu beau.

Care sunt beneficiile dietei cu apă?

 • Pielea devine luminoasă şi mai elastică;
 • Costipatia dispare;
 • Memoria se va îmbunătăţi;
 • Scade pofta de mâncare şi cantitatea de mâncare consumată la o masă – volumul stomacului se reduce;
 • Circulaţia sanguine este îmbunătăţită şi celulele sunt hidratate;
 • Apa ajută să ne menţinem tonusul  muscular. Hidratarea adecvată ajută la reducerea  durerii musculare atunci când ea se exercită.

Nutriţioniştii sfătuiesc, de asemenea, persoanele care doresc să piardă în greutate să consume alimente bogate în apă, cum ar fi legume crude sau supa. Când apa se găseşte în produsele alimentare, este eliminată mult mai lent şi oferă o senzaţie de saţietate mai mult timp.

Secretul dietei cu apă este faptul că pur şi simplu taie pofta de mâncare, cu alte cuvinte mănânci mai puțin dacă te hidratezi mai des. Fără calcule despre numărul de calorii admise şi fără indici glicemici, doar câteva reguli simple şi uşor de îndeplinit. Şi, dacă mai adăugăm că o dietă pe bază de apă reduce celulită, constipaţia şi previne îmbătrânirea pielii ca urmare a slăbirii bruşte. Da trebuie să ne facem un obicei din a bea apă în fiecare dimineaţă cel puţin 1 litru de apă plată şi rezultatele NU vor întârzia să apară.

Timp de 21 de zile, respectă programul de mai jos, mănâncă puțin și des, încercând să nu depășești 1.500-2.000 de calorii pe zi. Cu cât ai mai multe kilograme în plus, cu atât poți mânca mai multe calorii și totuși vei continua să slăbești. Nu este nevoie să te înfometezi, ci doar să creezi un deficit de calorii.

Iată programul dietei cu apă plată:

 • Dimineața, pe stomacul gol, bea un pahar mare de apă plată cu sucul de la o lămâie. Acest pahar de apă cu suc de lămâie îți detoxifică organismul, stimulează digestia și elimină impuritățile acumulate în organism.
 • Bea înainte de fiecare masă (mic dejun, prânz și cină), câte două pahare de apă plată. Este important să bei apa cu înghițituri mici, plimbând-o prin cerul gurii, pentru a te hidrata corespunzator. Nu te ajută cu nimic să bei în grabă două pahare de apă! Acest prim pas are rolul de a-ți tăia pofta de mâncare și de a te ajuta să mănânci mai puțin în timpul mesei principale.
 • Bea apa rece, pentru a-ți accelera metabolismul. Apa rece îți forțează organismul să consume mai multe calorii în clipa în care o bei, pentru a o aduce la temperatura corpului. Obiceiul de a bea apă rece îți accelereaza metabolismul.
 • Scade consumul de apă seara, pe măsură ce se apropie ora de culcare, pentru a evita să te trezești în timpul nopții.

Singurele băuturi permise pe parcursul celor 21 de zile ale dietei cu apă sunt apa plată, limonada fără zahăr (apa cu suc de lămâie) și ceaiul verde. Sunt complet interzise băuturile carbogazoase, chiar și cele dietetice, însă este permis consumul a două pahare de apă minerală (cu acid) in fiecare zi.

De reținut: pentru a evita retenția de apă în timpul dietei cu apă folosește un supliment care ajută la eliminarea lichidelor din organism și limiteaza consumul de sare. Evită alimentele ce conțin multă sare, precum covrigii, pufuleții sau produsele de tip fast-food.

Slăbește și mai mult cu SlimCut Drainer!

Retenția apei este o problemă comună care influenţează şi creşterea greutății corporale. Datorită dietei necorespunzătoare retenţia apei în organism provoacă simptome neplăcute, cum ar fi senzația de umflare a gleznelor, feței și mâinilor. 

SlimCut Drainer conține o combinație unică de ingrediente care promovează eliminarea lichidului din corp, curățind organismul, având un impact pozitiv asupra reducerii greutății corporale datorită faptului că are un conținut ridicat de antioxidanți, care sunt de o importanță covârșitoare în ceea ce privește îndepărtarea substanțelor toxice din organism.

Beneficiile produsului

Accelerează pierderea în greutate!

 • Slăbire și talie subțire într-o clipă!
 • Reduce greutatea
 • Elimină toxinele din organism
 • Dă senzație de lejeritate
 • Inhibă umflarea feței
 • Aromă excepțională de piersică
Dintr-un plic de SlimCut Drainer vei obține 1.5 litri de băutură cu gust delicios de piersică!