Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Dieta cu Mango African – Cum functionează?

22.01.2014

Dieta cu mango african este una dintre cele mai recente diete de o mare anvergură la nivel internațional

.mango_freedigitalphotos

Dieta se bazează pe extractul de irvingia gabonensis, obținut din fructul mango african. Acest extract a fost folosit de secole ca medicament în Africa, dar de curând efectele sale beneefice asupra pierderii în greutate au fost recunoscute. Mai multe studii clinice au evaluat extractul de irvingia gabonensis pentru tratamentul obezității.

Pe baza studiilor clinice, extractul de mango african poate fi un supliment foarte eficient în pierderea în greutate, care poate îmbunătăți accelerarea metabolismului și arderea grăsimilor. Un studiu clinic publicat în jurnalul ”Lipids in Health and Diseas” a arătat că participanții la studiu care au consumat extract de irvignia gabonensis, 150 mg de două ori pe zi au piredut mai mult de 6% din greutatea corporală în doar 10 săptămâni.

Deci, cum funcționează extractul de mango african?

8910496_xxl

Extractul de mango african promovează pierderea în greutate prin creșterea metabolismului grăsimilor și inhibă stocarea grăsimilor, afectând astfel nivelul a doi hormoni: leptina și adiponectina. Creșterea nivelului de adiponectină nu modifică aportul alimentar, ci determină reducerea greutății corporale prin stimularea consumului energetic și scăderea nivelului plasmatic al glucozei și lipidelor. Cu alte cuvinte- corpul tău începe să ardă mai multe grăsimi și calorii atunci când există consumul de mango african, fără a fi nevoie de a schimba dieta sau activitatea fizică. Bineînțeles efectul este mult îmbunătățit atunci când se urmează în paralel o alimentație sănătoasă și o activitate fizică mărită.

Când doriți să folosiți suplimente pe bază de mango african, asigurați-vă că ați cumpărat doar produse care conțin extract pur de irvingia gabonensis fără aditivi.